ساعات کار از ساعت 9 صبح تا 18 بعد از ظهر - پشتيباني فروش -02166895887-09122885447
tel

ساکاروز

دسته بندی
آخرین محصول
تماس / Contact
  • تلفن : 66895887-021
  • واتس آپ _ تلگرام 09122885447
  • ایمیل : info@shimikohan.ir
فروش نیکوتین مرک آلمان

ساکاروز

ساکاروز، یک دی ساکارید فراوان، محصول نهایی فتوسنتز است. این قند غیر احیا کننده از گلوکز و فروکتوز تشکیل شده است. از نیشکر به دست می آید. ساکارز عمدتاً در برگها سنتز می شود.

ساکاروز یکی از مواد شیمیایی پر فروش مجموعه شیمی کهن نمایندگی سیگماآلدریچ در ایران می باشد. برای خرید این محصول می‌توانید به وب‌سایت شرکت سیگما آلدریچ (Sigma-Aldrich) به آدرس www.sigmaaldrich.com مراجعه کنید. در این وب‌سایت می‌توانید اطلاعاتی از جمله  موجودی و شرایط خرید را دریافت کنید. همچنین، می‌توانید از طریق فروشگاه‌های شیمیایی آنلاین معتبری نیز مانند Merck و Labchem به دنبال این ماده بگردید. قبل از خرید هر چیزی، بهتر است اطمینان حاصل کنید که این محصول برای نیازهای شما مناسب است.

برای دریافت ساکاروز کد : S0389 با شیمی کهن  در ارتباط باشید.

021-66895887تماس :8:30 الی 18)
واتساپ:09122885447 ( 24ساعت)

شرکت شیمی کهن، نمایندگی مواد شیمیایی سیگماآلدریچ در ایران می باشد این شرکت ارائه دهنده خدمات به مشتریان عزیز می باشد. کلیه محصولات مواد شیمیایی آزمایشگاهی از جمله مواد مرک merck ، محصولات سیگماآلدریچ و کلیه محصولات آزمایشگاهی را به مشتریان ایرانی ارائه می دهد.

ساکارز استفاده شده است:
برای انجام محافظت در برابر سرما برای بافت های کلیه
به عنوان یک جزء در محیط جوانه زنی جامد برای جوانه زدن دانه های گرده
در آزمایش تری فنیل-تترازولیوم کلرید (TTC) برای بررسی زنده ماندن دانه های گرده
در انجماد بافت های ثابت مغز برای ایمونوهیستوشیمی

اقدامات بیوشیمی/فیزیول
ساکارز به دلیل واکنش شیمیایی محدود در اکثر گیاهان به عنوان مولکول حمل و نقل و ذخیره سازی استفاده می شود. می توان از آن برای تهیه گرادیان های چگالی برای جداسازی سلول/ارگانل استفاده کرد. ساکارز را می توان در محیط کشت گیاه، حشرات و باکتری به عنوان مکمل استفاده کرد. علاوه بر این، ساکارز همچنین می تواند در چندین سنجش آنزیمی استفاده شود.ویژگی ها و مزایا
DNase، RNase، و بدون پروتئاز
مصنوعی نیست
برای کاربردهای زیست شناسی مولکولی

ساکاروز

ساکاروز یکی از شکرهای مهم در طبیعت است که به صورت طبیعی در میوه‌ها، سبزیجات و عسل وجود دارد. ساکاروز به صورت دو قسمت گلوکز و فروکتوز در دستگاه گوارش جدا شده و سپس جذب می‌شود. ساکاروز به عنوان یک منبع انرژی برای بدن انسان بسیار مهم است و در صنایع غذایی نیز به عنوان یک افزودنی و شیرین کننده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در آزمایشگاه‌های بیولوژیکی، ساکاروز به عنوان یکی از ترکیبات استاندارد برای آزمایش‌های بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی استفاده می‌شود. به عنوان مثال، در تست قند خون، سطح ساکاروز در خون اندازه‌گیری می‌شود. همچنین، در بسیاری از آزمایش‌های میکروبیولوژیکی، ساکاروز به عنوان یکی از پارامترهای کشت باکتری‌ها در نظر گرفته می‌شود.

در کل، ساکاروز یکی از ترکیبات مهم در طبیعت و صنایع غذایی است که در آزمایشگاه‌های بیولوژیکی نیز به عنوان یک استاندارد در بسیاری از تست‌های بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مشخصات ساکاروز

شرکت سیگما آلدریچ (Sigma) یک شرکت پیشرو در زمینه تولید مواد شیمیایی، محصولات آزمایشگاهی و تجهیزات آزمایشگاهی است. برای مشاهده لیست قیمت محصولات سیگما می توانید به وب سایت آنها به آدرس https://www.sigmaaldrich.com/ مراجعه کنید. در این وب سایت می توانید به راحتی محصولات سیگما را بر حسب نام، شماره فهرست، دسته بندی، برند و… جستجو کنید. همچنین، می توانید با مشاهده فهرست محصولات در بخش های مختلف وب سایت، به راحتی به دسته بندی های محصولات سیگما دسترسی پیدا کنید.

 

S0389
Sigma-Aldrich

Sucrose

for molecular biology, ≥99.5% (GC)

Synonym(s):
α-D-Glc-(1→2)-β-D-Fru, α-D-Glucopyranosyl β-D-fructofuranoside,
β-D-Fructofuranosyl-α-D-glucopyranoside, D(+)-Saccharose, Sugar
Empirical Formula (Hill Notation):C12H22O11
CAS Number:57-50-1
Molecular Weight:342.30
Beilstein:90825
EC Number:200-334-9
MDL number:MFCD00006626
PubChem Substance ID:24899423
ساکاروز

ساکاروز

مشخصات فیزیکوشیمیایی ساکاروز

ساکاروز یک کربوهیدرات با فرمول شیمیایی C12H22O11 است که به صورت بلورهای سفید رنگ و بی‌بو به دست می‌آید. در آب قابل حل است و در الکل و اتر قابل حل نیست. مقدار حلالیت ساکاروز در آب با دمای 25 درجه سلسیوس حدود 211 گرم در لیتر است. نقطه ذوب ساکاروز حدود 186 درجه سلسیوس و نقطه جوش آن حدود 366 درجه سلسیوس است.

ساکاروز در محیط اسیدی برشکنده و تحت تأثیر حرارت قابل تجزیه است، اما در شرایط خنثی و در دمای اتاق پایدار است. ساکاروز در صنعت غذایی به عنوان یک شیرین کننده و افزودنی مورد استفاده قرار می‌گیرد و در تولید شیرینی، نان، نوشیدنی‌ها، آبمیوه، کنسانتره، مربا و عسل استفاده می‌شود.

در کل، ساکاروز یکی از شکرهای مهم در طبیعت و صنایع غذایی است که در آزمایشگاه‌های بیولوژیکی نیز به عنوان یک استاندارد در بسیاری از تست‌های بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

خواص ساکاروز

ساکارز استفاده شده است:
برای انجام محافظت در برابر سرما برای بافت های کلیه به عنوان یک جزء در محیط جوانه زنی جامد برای جوانه زدن دانه های گرده در آزمایش تری فنیل-تترازولیوم کلرید (TTC) برای بررسی زنده ماندن دانه های گرده در انجماد بافت های ثابت مغز برای ایمونوهیستوشیمی

  • منبع بیولوژیکی: نیشکر
  • سطح کیفیت: 300
  • مقطع تحصیلی: برای زیست شناسی مولکولی
  • سنجش: ≥99.5٪ (GC)
  • فرم: کریستال ها
  • تکنیک: کروماتوگرافی گازی (GC): مناسب
  • ناخالصی ها
    ≤0.1% گلوکز آزاد
  • mp: 185-187 درجه سانتیگراد (لیتر)
  • انحلال پذیری: H2O: محلول 50 گرم + 50 میلی لیتر
  • آثار کاتیونیک: فلزات سنگین (به عنوان سرب): ≤5ppm

کاربرد ساکاروز

ساکاروز یکی از شکرهای مهم در طبیعت و صنایع غذایی است که دارای کاربردهای متعددی است. برخی از کاربردهای ساکاروز به شرح زیر است:

  • به عنوان شیرین کننده: ساکاروز به عنوان یکی از شیرین کننده‌های رایج در صنایع غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در تولید شیرینی، نان، نوشیدنی‌ها، آبمیوه، کنسانتره، مربا و عسل از ساکاروز به عنوان شیرین کننده استفاده می‌شود.
  • به عنوان منبع انرژی: ساکاروز به عنوان یک منبع انرژی برای بدن انسان و حیوانات استفاده می‌شود. در دستگاه گوارش، ساکاروز به گلوکز و فروکتوز تجزیه می‌شود و سپس جذب می‌شود.
  • در تشخیص بیماری‌ها: ساکاروز در برخی از تست‌های بیولوژیکی برای تشخیص بیماری‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. به عنوان مثال، در آزمایش‌های میکروبیولوژیکی، ساکاروز به عنوان یک پارامتر در تشخیص و شناسایی برخی از باکتری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • در تحقیقات علمی: ساکاروز در تحقیقات علمی به عنوان یک افزودنی و کمک‌رسان در بسیاری از آزمایش‌های بیولوژیکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. به عنوان مثال، در بسیاری از تست‌های بیوشیمیایی، ساکاروز به عنوان یک استاندارد و ماده مرجعی برای اندازه‌گیری غلظت قند و قابلیت هضم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در کل، ساکاروز یکی از شکرهای مهم در طبیعت و صنایع غذایی است که در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرد و در آزمایشگاه‌های بیولوژیکی نیز به عنوان یک استاندارد در بسیاری از تست‌های بیوشیمیایی و میکروبیولوژیکی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بسته بندی

  • 500 G
  • 1 KG
  • 5 KG

ساکاروز

اقدامات بیوشیمی/فیزیول

ساکارز به دلیل واکنش شیمیایی محدود در اکثر گیاهان به عنوان مولکول حمل و نقل و ذخیره سازی استفاده می شود. می توان از آن برای تهیه گرادیان های چگالی برای جداسازی سلول/ارگانل استفاده کرد. ساکارز را می توان در محیط کشت گیاه، حشرات و باکتری به عنوان مکمل استفاده کرد. علاوه بر این، ساکارز همچنین می تواند در چندین سنجش آنزیمی استفاده شود.

آرشيو دسته بندي ها : محصولات سيگماآلدريچ SIGMA ALDRICH

شرکت شيمي کهن از سالهاي بسيار گذشته وارد کننده مواد آزمايشگاهي سيگماآلدريچ در ايران است . در اين قسمت مي توانيد انواع مواد آزمايشگاهي سيگماآلدريچ را همراه با مشخصات شيميايي و کاربرد آنها مشاهده کنيد و براي استعلام و ثبت سفارش به سراسر ايران اقدام نمائيد. در صورت عدم وجود ماده آزمايشگاهي مورد نظر خود بين محصولات با پشتيباني شيمي کهن تماس بگيريد. تا از موجودي آن اطلاع پيدا کنيد. خريداران محترم مي توانند جهت در خواست قيمت ماده مورد نظر از طريق راه هاي ارتباطي زير اقدام نمائيد.

محصولات مشابه

ساکاروز

خرید و فروش ساکاروز سیگما آلدریچ 

شرکت شیمی که نمایندگی سیگماآلدریچ در ایران با همکاری کارشناسان مجرب خود در بخش فنی و فروش جهت تامین مواد اولیه پژوهش های تحقیقاتی ماده خرید ساکاروز   با کیفیت بالا و قیمت مناسب را فراهم نموده است. شما می توانید جهت خرید این ماده با بخش فروش شرکت شیمی کهن تماس حاصل بفرمایید و پس از دریافت پیش فاکتور و اطمینان حاصل کردن از صحیح بودن شماره CAS نامبر مواد شیمیایی درخواستی اقدام به ثبت سفارش نمایید تحویل کالاهای خریداری شده و زمان تحویل آنها به صورت زیر می باشد.نیکوتین جویس 

ارسال کالاهای موجود در انبار: ۲۴ تا ۴۸ ساعت کاری می باشد.

روش ارسال کالا مشتریان تهرانتوسط پیک

 ارسال مشتریان سایر شهرها

توسط شرکت های حمل و نقل ( تیپاکسپستترمینال )

قیمت –  ساکاروز سیگما آلدریچ 

شرکت شیمی کهن یکی از بزرگترین وارد کنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی آزمایشگاهی بخصوص فروش  پلی ال لیزین هیدروبرومید می باشد. این شرکت در زمینه واردات محصولات سیگما از تجربه بسیار بالایی برخوردار است. شما می توانید جهت خرید محصولات نمایندگی مرک و تهیه این محصول (اصلی) با بخش فروش شرکت تماس گرفته و با کارشناسان  این شرکت در ارتباط باشید.خرید نیکوتین مایع

همچنین از طریق کانال واتساپ شرکت نام محصول  را به همراه میزان نیاز خود  ارسال  کنید. در کمترین زمان  ممکن پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید. امیدواریم بتوانیم با ارائه محصولات اصلی و با بهترین کیفیت شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری نمائیم.نیکوتین مایع

جهت محصولات بیشتر در نمایندگی مرک و استعلام سریع قیمت میتوانید ازطریق کانال واتساپ شرکت با ارسال نام ماده و مقدار نیاز درکمترین زمان پاسخ استعلام خود رادریافت نمائید.

راههای ارتباطی :
021-66895887 (ساعات تماس:8:30 الی 19)
واتساپ:09122885447 (ساعات تماس 24ساعت)

82 / 100
LiveZilla Live Chat Software
تماس با ما
تماس تلفنی

شماره تماس

09122885447

تلفن ثابت

شماره تماس

02166895887

اطلاعات
اطلاعات
بازگشت