1- نفتول بنزن کد 106202 مرک، همچنین به عنوان alpha-naphthol یا basf ursol ern شناخته می شود ، در گروه ترکیبات آلی است که به نفتول و مشتقات معروف است. اینها مشتقات نفتالینی هستند که یک یا چند گروه هیدروکسیل (-OH) را در هر موقعیت حلقه ای حمل می کنند. 1-نفتول به عنوان یک ماده جامد وجود دارد و عملاً غیر قابل حل (در آب) و نسبتاً خنثی تلقی می شود.
برای دریافت 1- نفتول بنزن کد 106202 مرک کد : 106202 با شیمی کهن در ارتباط باشید.
- نفتول بنزین مرک کد 106202
- نام ماده: 1-Naphtholbenzein
- کد محصول مرک: 106202
- درصد درصد خلوص: Reag. Ph Eur
- فرمول: C27H18O2
- مولار: 374.44 g/mol
- قابلیت محلول شدن: (20 °C) insoluble
- درجه ذوب: 243 – 245 °C
- فرمول ایمنی: alt=
- فروش در پکیج های 5 گرمی
- C A S NUMBER : 145-50-6
شرکت شیمی کهن ،نمایندگی مواد شیمیایی سیگماآلدریچ در ایران می باشد این شرکت ارائه دهنده خدمات به مشتریان عزیز می باشد. کلیه محصولات مواد شیمیایی آزمایشگاهی از جمله مواد مرک، و سیگماآلدریچ و کلیه محصولات آزمایشگاهی را به مشتریان ایرانی ارائه می دهد.
1- نفتول بنزن چیست؟
1- نفتول بنزن کد 106202 مرک، همچنین به عنوان alpha-naphthol یا basf ursol ern شناخته می شود ، در گروه ترکیبات آلی است که به نفتول و مشتقات معروف است. اینها مشتقات نفتالینی هستند که یک یا چند گروه هیدروکسیل (-OH) را در هر موقعیت حلقه ای حمل می کنند. 1-نفتول به عنوان یک ماده جامد وجود دارد و عملاً غیر قابل حل (در آب) و نسبتاً خنثی تلقی می شود.1- ن
در بیو مایعات متعددی مانند ادرار و خون شناسایی شده است. در داخل سلول ، 1-نفتول در درجه اول در غشا located قرار دارد (پیش بینی شده از logP). 1-نفتول همچنین یک ترکیب اصلی برای سایر محصولات تبدیل است ، از جمله اسید 1-نفتیلوکسی استیک ، کارباریل و 1-نفتیل بتا-D-گلوکوزید ، اما به آنها محدود نمی شود. در خارج از بدن انسان ، یک نفتول را می توان در گردوی سیاه یافت. این امر باعث می شود 1-نفتول به عنوان یک نشانگر زیستی بالقوه برای مصرف این ماده غذایی شناخته شود. 1-نفتول یک ترکیب بالقوه سمی است.
مشخصات 1- نفتول بنزن کد 106202 مرک
1-نفتول بنزن کد 106202 مرک (1-Naphthol benzene) یک ترکیب آلی با فرمول شیمیایی C₁₀H₇OH است که یکی از ایزومرهای نفتول میباشد. این ماده یک فنول مشتقشده از نفتالن است که در صنایع شیمیایی و داروسازی کاربرد دارد.
Synonym(s):1-Naphtholbenzein
Empirical Formula (Hill Notation):C27H18O2
EC Index Number:205-656-3
– ن
فتول بنزن کد 106202 مرک
نفتالین چیست ؟
نفتالین (Naphthalene) یکی از ساده ترین هیدروکربن های حلقوی متراکم متشکل از دو حلقه بنزن است. نفتالین با فرمول شیمیایی C10H8 یک ماده اولیه مهم است که در ساخت مواد رنگی و رزین های مصنوعی استفاده می شوند.
نفتالین فراوانترین ماده منفرد تشکیل دهنده قطران زغال سنگ و محصولی فرار است که از تقطیر مخرب زغال سنگ ایجاد می شود و همچنین در فرآیندهای مدرن از کراکینگ نفت در دمای بالا (تجزیه مولکولهای بزرگ) نفت تشکیل می شود.
این ماده ساده ترین هیدروکربن معطر چند حلقه ای است و یک ماده جامد بلوری سفید با بوی مشخصی است که در غلظت های پایین تر از ۰۸/۰ ppm از نظر جرمی قابل تشخیص است و بیشتر به عنوان ماده اصلی توپک ضد بید شناخته می شود. در ادامه مقاله توضیحات بیشتری در این رابطه ارائه می شود.1- نفتول بنزن کد 106202 مرک
1- نفتول بنزن کد 106202 مرک
ویژگی های فیزیکی نفتالین
این ترکیب شیمیایی به عنوان یک هیدروکربن معطر چند حلقه ای بنزنوئید (PAH) طبقه بندی می شود. این ماده به صورت صفحات سفید براق متبلور می شود ، در دمای ۸۰.۱ درجه سانتی گراد (۱۷۶.۲ درجه فارنهایت) ذوب می شود و در ۲۱۸ درجه سانتی گراد (۴۲۴ درجه فارنهایت) می جوشد. نفتالین بسیار فرار است، تقریباً در آب حل نمی شود و بوی مشخصی دارد.
نفتالین از نظر رفتار شیمیایی ویژگی های ترکیبات آروماتیک مرتبط با بنزن و مشتقات ساده آن را نشان می دهد. واکنشهای آن عمدتا واکنشهای جایگزینی اتمهای هیدروژن توسط اتمهای هالوژن ، گروههای نیترو ، گروههای اسید سولفونیک و گروههای آلکیل است. مقادیر زیادی از نفتالین برای استفاده به عنوان واسطه های رنگی به نفتیلامین و نفتول تبدیل می شود. برای سالیان متمادی نفتالین ماده اولیه اصلی برای تولید انیدرید فتالیک بود.
در واکنشهای جایگزینی آروماتیک الکتروفیلی ، نفتالین با آسودگی بیشتری نسبت به بنزن واکنش نشان می دهد. به عنوان مثال ، کلراسیون و برماسیون آن بدون کاتالیزور به ترتیب ۱-کلروناففتالین و ۱-برومونافتالین تولید می کند. به همین ترتیب ، در حالی که هم بنزن و هم نفتالین را می توان با استفاده از واکنشهای فریدل-صنایع دستی آلکیله کرد ، نفتالین را نیز می توان با واکنش با آلکن ها یا الکل ها ، با استفاده از کاتالیزورهای اسید سولفوریک یا اسید فسفریک ، به راحتی آلکیله کرد.