پلی ساکارید چیست؟ در این سری از مطالب وبلاگ شیمی کهن ما قصد داریم شما را با پلی ساکارید چیست؟ آشنا سازیم. در این جا می خواهیم به منظور بررسی بیشتر مواد شیمیایی مراحل تولید این ماده به مراتب مقرون به صرفه و کاربردی را شرح دهیم. مهمترین کاربرد دارویی پکتین استفاده از آن در تولید داروهایی جهت کاهش کلسترول خون است. پکتین علاوه بر این در تنظیم فعالیت هورمونهای مرتبط با کنترل قند خون نیز به کار میآید. پکتین در تهیه و تولید شربتهای ضد سرفه نیز کاربرد دارد.
شما می توانید خرید مواد مرک را از شیمی کهن که یکی از نمایندگی های فروش مواد شیمیایی صنعتی در ایران است در مقادیر دلخواه سفارش دهید. این شرکت فعال در زمینه فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی و صنعتی، آماده ارائه خدمات در حوزه فروش مواد شیمیایی مرک آلمان به دانشگاهیان، محققان و صنعتگران می باشد. شما می توانید محصولات مرک را با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت از شیمی کهن که نمایندگی مرک را دارد خریداری کنید .
شرکت شیمی کهن، نمایندگی فروش مواد شیمیایی مرک در ایران می باشد. این شرکت ارائه دهنده خدمات به مشتریان عزیز می باشد.
پلی ساکارید چیست؟
پلی ساکارید فراوانترین کربوهیدرات موجود در غذاهاست. این ماده از پیوند واحدهای کوچک مونوساکارید ایجاد میشود و از مهمترین انواع پلی ساکاریدها میتوان به نشاسته، سلولز و گلیکوژن اشاره کرد.
مهمترین جزء سازندهی یک پلی ساکارید گلوکز است. گلوکز یکی از حیاتیترین مواد مورد نیاز برای انسان، گیاهان و جانوران است و پلی ساکارید به عنوان منبع این مادهی حیاتی شناخته میشود. گلوکز مهمترین قند آزاد در گردش خون انسان و جانوران است. این ماده به عنوان سوخت مغز، سلولها و گلبولهای قرمز به کار میرود و بدن با مصرف این ماده به تولید انرژی میپردازد. گلیکوژن، یکی از شاخصترین انواع پلی ساکارید، شکل ذخیرهشدهی گلوکز در بدن انسان و جانوران است.
نمایندگی مرک آلمان تقریبا در تمام عمر خود (غیراز دو دهه اخیر ) شرکت خصوصی بوده است. در سال 1995 تشکیلات قانونی شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل شد. البته هنوز هم 70 درصد سهام شرکت متعلق به خانواده مرک است. شیمی کهن آماده ارائه خدمات در حوزه فروش مواد شیمیایی با برند مرک آلمان و با مناسب ترین قیمت به مشتریان می باشد.
این شرکت نمایندگی سیگما آلدریچ در تهران را دارد. که شما می توانید هر ماده شیمیایی دیگر را به هر میزان دلخواه و در انواع بسته بندی از این شرکت تهیه کنید. برای خرید می توانید با کارشناسان فروش ما از طریق تماس تلفنی و یا واتساپ ارتباط برقرار کنید.
سه نوع مهم پلی ساکارید
- گلیکوژن: گلیکوژن برای اندوختن و ذخیره سازی انرژی در بدن جانوران به کار میرود و در جانوران پستاندار این ماده در کبد و عضلهها انبار میشود. در مواقع نیاز بدن به انرژی، گلیکوژن توسط آنزیمهای بدن به گلوکز تبدیل میشود و در صورت عدم نیاز بدن به انرژی نیز این ماده در ماهیچهها ذخیره و انبار میشود. گلیکوژن به طور طبیعی در غلات و حبوبات یافت میشود. سیب زمینی، عدس، نخود، لوبیا، برنج، سبوس، آرد جو و… از جمله مواد غذایی حاوی پلی ساکارید هستند.
- نشاسته: نشاسته شکل ذخیرهشدهی قند در گیاهان است و در واقع این ماده معادل گلیکوژن در ارگانیسم گیاهی است. یعنی گیاهان قند اضافی خود را به شکل نشاسته ذخیره میکنند تا در مواقع نیاز، آن را به صورت گلوکز به مصرف برسانند. نشاسته یکی از فراوانترین مواد موجود در خوراکیهاست و گندم، ذرت، سیب زمینی، برنج و… از جمله مواد غذایی حاوی نشاسته هستند.
- سلولز: سلولز مادهی تشکیل دهندهی دیوارهی سلولی گیاهان است و این ماده اگرچه برای انسان قابل هضم نیست و مادهای خوراکی به شمار نمیرود اما از کاربردهای صنعتی فراوانی برخوردار است. تولید نخ و پارچه بافی و استفاده در صنعت پوشاک مهمترین کاربرد سلولز است و همچنین به شکل الیاف استریلیزه شده در پزشکی نیز کاربرد دارد. علاوه بر این از سلولز در ساخت مواد منفجره، پلاستیک سازی، رنگ سازی و… نیز استفاده میشود.
جهت اطلاعات بیشتر محصولات مرک آلمان کلیک کنید:
انواع دیگر این ماده
مالتودکسترین: مالتودکسترین یک پلی ساکارید است که به عنوان افزودنی مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. مالتودکسترین از نشاسته توسط هیدرولیز جزئی تولید می شود و معمولا به عنوان یک پودر خشک یافت می شود. ماده مالتودکسترین راحتی قابل هضم است، که به سرعت به عنوان گلوکز جذب می شود و به نسبت درجه پلیمریزاسیون مقدار شیرینی متفاوت دارد. از این ماده برای تولید نوشابه و آب نبات استفاده می شود و همچنین می تواند به عنوان یک افزودنی در انواع دیگر غذاهای فرآوری شده یافت شود.
پکتین
پکتین: یکی از مفیدترین انواع پلی ساکارید ها مادهای به نام پکتین است. پکتین نوعی فیبر است که تحت حرارت منبسط میشود و به مادهای ژلمانند تبدیل میگردد و منبع اصلی این ماده میوهها هستند.
تولید صنعتی پکتین معمولا از طریق افزودن اسید رقیق و داغ به پوست خشک مرکبات و تفالهی انواع میوهها انجام میگیرد. این فرآیند موجب میشود تا پکتین موجود در دیواره سلولی میوهها به حالت محلول تبدیل شود و در نهایت مادهی به دست آمده را با اتانول ترکیب میکنند تا به صورت رسوب تهنشین شود.
کاربرد پکتین در صنایع غذایی
مهمترین کاربرد پکتین در صنایع غذایی استفاده از آن به عنوان غلیظ کننده و همینطور استفاده به عنوان مادهی نگه دارنده است. پکتین فاقد هرگونه چربی است و یک مادهی کاملا سالم محسوب میشود. به علاوه حالت ژلمانند پکتین موجب شده تا از آن به عنوان مادهای اولیه برای تهیهی انواع مربا، مارمالاد و ژله استفاده شود.پلی ساکارید چیست؟
قیمت – فروش مواد شیمیایی مرک آلمان – شیمی کهن
شرکت شیمی کهن یکی از بزرگترین وارد کنندگان و فروشندگان در زمینه فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی می باشد. این شرکت در زمینه واردات این محصولات از تجربه بسیار بالایی برخوردار است. شما می توانید جهت خرید محصولات نمایندگی مرک و تهیه این محصول (اصلی) با بخش فروش شرکت تماس گرفته و با کارشناسان این شرکت در ارتباط باشید.
همچنین از طریق کانال واتساپ شرکت نام محصول را به همراه میزان نیاز خود ارسال کنید. در کمترین زمان ممکن پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید. امیدواریم بتوانیم با ارائه محصولات اصلی و با بهترین کیفیت شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری کنیم .
جهت محصولات بیشتر در نمایندگی مرک و استعلام سریع قیمت میتوانید ازطریق کانال واتساپ شرکت با ارسال نام ماده و مقدار نیاز درکمترین زمان پاسخ استعلام خود رادریافت نمائید.
راههای ارتباطی :
021-66895887 (ساعات تماس:8:30 الی 19)
واتساپ:09122885447 (ساعات تماس 24ساعت)