شرکت شیمی کهن در زمینه فروش مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی، آماده ارائه خدمات در حوزه فروش سولفات آلومینیوم با کیفیت عالی و قیمت مناسب به مشتریان است. این محصول برای شرکت مرک المان است. اطلاعات محصول به شرح زیر است و جهت آگاهی از قیمت و خریدسولفات آلومینیوم میتوانید به ابتدای صفحه مراجعه کنید.
شرکت شیمی کهن یکی از نمایندگی فروش مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی است. این شرکت آماده ارائه خدمات در حوزه فروش مواد شیمیایی از جمله سولفات آلومینیوم با کیفیت عالی، و قیمت مناسب به مشتریان است. این محصول ساخت شرکت مرک آلمان است. اطلاعات محصول به شرح زیر است و جهت آگاهی از قیمت و خریدسولفات آلومینیوم می توانید ابتدای همین صفحه را ملاحظه فرمایید.
سولفات آلومینیوم چیست؟
سولفات آلومینیوم ، کریستال های سفید رنگی هستند با فرمول شیمیایی: Al2(SO4)3و جرم مولی 342.15 g/mol و همچنین با درصد خلوص 17% این مواد ترکیبات شیمیایی کریستالی سفید، غیرقابل اشتعال و غیرسمی هستند که به عنوان یک عامل انعقادی در تصفیه آب آشامیدنی و همچنین به عنوان ثابت کننده رنگ در صنایع نساجی کاربرد دارند.
همانطور که در تنظیم کردن ph خاک باغچه ها و دیگر مصارف صنعتی و کشاورزی استفاده می شوند.
انواع سولفات آلومینیوم
سولفات آلومینیوم به دو نوع طبقه بندی می شود: نوع A و نوع B. در نوع A ، مواد جامد به رنگ سفید و دارای غلظت آهن کمتر از 0.5٪ هستند. در سولفات آلومینیومی از نوع B، مواد جامد به رنگ قهوه ای بوده و غلظت آهن آن کمتر از 1.5٪ است.
صنایعی وجود دارند که aluminium sulfate تولید می کنند که برای طبقه بندی آن معیارهای متفاوتی دارند. بنابراین، یک صنعت برای تهیه سولفات آلومینیوم نوع A حداکثر غلظت 0.1٪ آهن را به عنوان اکسید آهن گزارش می کند. در حالی که برای نوع B آنها حداکثر غلظت آهن 35/0٪ را نشان می دهند.
توصیف aluminium sulfate
از سولفات آلومینیوم گاهی به عنوان آلوم (alum) و یا آلومینیوم تری سولفات نیز یاد می شود. سولفات آلومینیوم در آب حلال است، بو ندارد، دارای طعم شیرین و تند و تیزی هستند و در اتانول حل نمی شوند. همچنین قابلیت جذب و نگه داری آب از اتمسفر اطراف را دارند. سولفات آلومینیوم ممکن است بسوزد ولی مشتعل نمی شوند. این ماده به شدت اسیدی است و هنگامی که در حلالی مانند آب حل می شود ph آن به زیر 2 هم می رسد که همین باعث می شود بتواند پوست انسان را بسوزاند و خورنده فلز باشد.
همچنین، می تواند نمک های دوتایی با پتاسیم و با آمونیوم تشکیل دهد، ترکیباتی که بنام آلوم شناخته می شوند. این موضوع می تواند ناشی از تمایل آب درون هیدرات ها به منظور حفظ یون های دیگری علاوه بر آلومینیوم باشد.
سولفات آلومینیوم توسط عملکرد آب، به هیدروکسید آلومینیوم و اسید سولفوریک قابل تجزیه است. این خاصیت استفاده از آن را به عنوان یک اسیدی کننده در خاک ممکن کرده است.
ساختار سولفات آلومینیوم
- ویژگی های فیزیکی و شیمیایی
- ظاهر این ماده به صورت جامد با اشکال گرانولی یا پودری یا کریستالی سفید رنگ و درخشان یافت می شود.
- وزن مولکولی 342.31 گرم در مول (بی آب)
- بو بی بو است.
- مزه طعم نسبتاً شیرین قابضی دارد.
- نقطه ذوب فرم بدون آب 770 درجه سانتیگراد (فرم اکتا دهیدراته 86 درجه سانتی گراد)
- حلالیت در آب 31.2 گرم در 100 میلی لیتر در 0 درجه سانتیگراد؛ 36.4 گرم در 100 میلی لیتر در دمای 20 درجه سانتیگراد و 89 گرم در100 میلی لیتر در 100 درجه سانتیگراد.
- تراکم 2.67 تا 2.71 گرم بر سانتی متر مکعب.
- انحلال پذیری کمی در الکل اتیل محلول است.
- فشار بخار اساساً صفر است.
- ثبات در هوا پایدار است.
تجزیه هنگامی که تقریباً در نقطه ذوب قرار گرفت، می تواند تجزیه شود، به خصوص اکسید گوگرد ساطع می کند که یک گاز سمی است.
فساد محلول های سولفات آلومینیوم نسبت به آلومینیوم خورنده هستند. همچنین این ترکیب می تواند باعث خوردگی و پوسیدگی فلزات در صورت وجود رطوبت شود.
pKa 3.3 تا 3.6. و pH آن 2.9 و یا در محلول های آبی تا 5٪ بیشتر است.
سولفات آلومینیوم سفید و گرانولی
ویژگی های فیزیکی و شیمیایی سولفات آلومینیوم
آلوم با واکنش یک ترکیب غنی از آلومینیوم مانند بوکسیت معدنی با اسید سولفوریک در دماهای بالا سنتز می شود. معادله شیمیایی زیر نشان دهنده واکنش است:
Al 2 O 3 + H 2 SO 4 ———> Al 2 (SO 4) 3 + 3 H 2 O
طبق واکنش زیر، سولفات آلومینیوم با یک واکنش خنثی سازی بین هیدروکسید آلومینیوم و اسید سولفوریک تشکیل می شود:
2Al (OH) 3 + 3 H 2 SO 4 + 12 H 2 O ———> Al 2 (SO 4) 3 .18 H 2 O
اسید سولفوریک با آلومینیوم واکنش می دهد تا سولفات آمونیوم تشکیل شده و مولکولهای هیدروژن به شکل گاز آزاد شوند. واکنش به شرح زیر است:
2Al + 3 H 2 SO 4> -> Al 2 (SO 4) 3 + 3 H 2
aluminium sulfate از واکنش هیدروکسید آلومینیوم رسوب شده با مقدار معینی از سولفوریک اسید به وجود می آید. سپس ماده به دست آمده خشک شده و به حالت کریستالی در می آید، می تواند به صورت های کریستالی، دانه ای و یا پودرهای درخشان سفید در بیاید.
- 2Al(OH)3+3H2SO4 → Al2(SO4)3+6H2O
ساختار مولکولی
Al2(SO4)3 فرمول مولکولی
342.2 g/mol جرم مولی
770 °C نقطه ذوب
2.67 g/cm³ چگالی
330 °C نقطه جوش
3.5 (20 °C) PH
پودر یا کریستالی سفید شکل ظاهری
dialuminum trisulfate IUPAC Name
جهت محصولات صنعتی بیشتر کلیک کنید.
کاربردهای صنعتی
کاربرد های صنعتی سولفات آلومینیوم به قرار زیر هستند:
به عنوان ماده ثابت کننده
سولفات آلومینیوم به عنوان ثابت کننده در فرآیند رنگ رزی کاربرد دارد. ثابت کننده ماده ای است که به رنگ جهت ثابت شدن بر روی کاغذ یا پارچه کمک می کند. وقتی با آب مخلوط شود، یک حالتی از آلومینیوم هیدروکسید پیدا می کند که سبب تسهیل جذب رنگ توسط منسوجات می شود. همچنین باعث غیر انحلال پذیری رنگ منسجات در آب می شود. فقط رنگ های آلی به ثابت کننده ها احتیاج دارند.
آلوم سفید کریستالی
به عنوان منعقد کننده
در صورت مخلوط شدن با آب (نوشیدن، سرو یا زباله)، سولفات آلومینیوم باعث هیدروکسید شدن آلومینیوم می شود که کمپلکس هایی با ترکیبات و ذرات موجود در محلول را تشکیل می دهد و رسوب آن را تسریع می کند، که در صورت عدم استفاده از سولفات آلومینیوم، مدت زمان زیادی طول می کشد.
از سولفات آلومینیوم همچنین در تمیز کردن آب استخر استفاده می شود که باعث جذابیت بیشتر آن جهت استفاده کردن می شود.
در صورت استفاده از سولفات آلومینیوم، آبی بدون کدورت و رنگ حاصل می شود و با تسهیل تصفیه آب و تمیز کردن آن، قابلیت شرب آن را افزایش می دهد. متأسفانه این روش تصفیه می تواند منجر به کمی افزایش غلظت آلومینیوم در آب شود.
آلومینیوم یک فلز بسیار سمی است که در پوست، مغز و ریه ها جمع می شود و باعث بروز اختلالات جدی می شود. بعلاوه، عملکرد آن در موجودات زنده هنوز هم شناخته شده نیست.
لازم است که حداکثر حد مجاز استفاده از آلومینیوم در آب از 0.2 میلی گرم در لیتر تجاوز نکند. در همین حال، آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده می گوید که حداکثر حد مجاز آلومینیوم در آب از 0.05-0.2 میلی گرم در لیتر تجاوز نکند.
تصفیه آب های مورد استفاده یا سرو شده با سولفات aluminium امکان از بین بردن یا کاهش فسفر موجود در آن ها را به روشی اقتصادی فراهم می کنند.
نگهدارنده جوهر و تولید کاغذ
مانند استفاده در نساجی، استفاده از سولفات آلومینیوم برای کاغذ سازی هم، دیگر چندان عرف نیست و دستگاه های پیشرفته جایگزینش شده اند ولی هنوز در برخی از خمیرهای کاغذ استفاده می شوند. همان ماده شیمیایی اسیدی که برای دفع ناخالصی های آب استفاده می شود در تولید کاغذ نیز استفاده می شود.
سولفات آلومینیوم به عنوان ماده ثابت کننده رنگها یا جوهر ها مورد استفاده قرار می گرفته است و این امر به فیکس شدن رنگ بر روی ماده مورد نظرمان کمک می کند. عمل فیکس کردن رنگ آن به دلیل AL (oh)3 است، که قوام ژلاتینی آن با جذب رنگ های روی پارچه همکاری می کند.
اگرچه از 2000 سال قبل از میلاد برای هدف توصیف شده استفاده شده است، فقط رنگ های ارگانیک به تثبیت کننده نیاز دارند. از طرف دیگر، رنگهای مصنوعی برای انجام عملکرد برای خود نیازی به تثبیت کننده ندارند. سولفات آلومینیوم ناخالصی های آن را برطرف می کند، همچنین از آن برای اتصال مواد، خنثی کردن بار و کالیبره کردن روزین استفاده می شود.
کاربرد سولفات آلومینیوم صنعت چرم
سولفات آلومینیوم همچنین می تواند در پروسه چرم سازی جهت ساخت چرم مبل ها، دستکش و یا کمربند استفاده شود. هنگامی که پوست حیوانات برای چرم زنی آماده می شود، تحت پروسه دباغی با مواد شیمیایی ترمیم می شود. در طی این پروسه سولفات آلومینیوم با موادی مانند سدیم کلرید، آرد و نمک دیگری به نام سدیم کربنات مخلوط شده و روی پوست زده می شوند.
مخلوط در حدود 24 ساعت روی پوست می ماند و سپس این پروسه چندین بار انجام می شود. این مخلوط حاوی سولفات آمونیوم، از پوسیده شدن پوست جلوگیری می کند.
کاربرد های دیگر
به منظور تسریع در تنظیم بتن، در صنعت ساخت و ساز استفاده می شود. علاوه بر این، در ضد آب ساختن ساختمان ها نیز کاربرد دارند.
در صنعت صابون و چربی از آن در تولید گلیسیرین استفاده می شود.
در صنایع روغن در تهیه کاتالیزورهای مصنوعی که در طول کار این صنایع استفاده می شود، کاربرد دارد.
از آن در صنعت داروسازی به عنوان قابض در تهیه دارو و مواد آرایشی استفاده می شود.
در تهیه رنگ هایی مانند کارمین نقش دارد. همچنین از آن به عنوان رنگ کننده در ساخت لاستیک بوتادین استایرن مصنوعی استفاده می شود.
در صنعت تولید قند از آن به عنوان تصفیه کننده ملاس نیشکر استفاده می شود.
از آن در ساخت دئودورانت ها استفاده می شود. چرا؟ زیرا باعث تنگ شدن مجاری غدد عرق می شود، بنابراین تجمع عرق که لازمه رشد باکتری هایی که باعث بو می شوند را محدود می کند.
از آن در برنزه کردن چرم استفاده می شود، ماده ای که در این فرآیند ضروری است. علاوه بر این، در ساخت کود نیز کاربرد دارد.
از آن به عنوان ماده افزودنی در تهیه رنگ ها، چسب ها و درزگیرها و همچنین محصولات تمیز کننده و مراقبت از مبلمان استفاده می شود.
بیشتر بخوانید: فولیک اسید f7876 سیگما
دیگر کاربرد های صنعتی سولفات آلومینیوم می توان
از دیگر کاربرد های صنعتی سولفات آلومینیوم می توان به کنترل رشد جلبک در استخر، دریاچه ها و آبراه ها اشاره کرد. همچنین باغبان ها از این ماده اسیدی برای تنظیم ph خاک گیاهان استفاده می کنند. و همینطور در دئودورانت ها، جوش شیرین، کود ها، کشتن برخی از انواع حشرات، تسکین دهنده درد، فوم های آتش نشانی، صابون ها، داروها و کاتالیست های شیمیایی کاربرد دارند.
کاربردهای دارویی و درمانی سولفات آلومینیوم
سولفات آلومینیوم یک ماده کمکی ایمن است. به این ترتیب که عملکرد پردازش آنتی ژن ها را به گونه ای انجام می دهد که وقتی در محل عمل خود رها شوند، آنتی بادی های بیشتری نسبت به آنتی ژن هایی که تلقیح شده اند، تولید می کنند.
نمایندگی فروش مواد شیمیایی مرک در ایران
شرکت شیمی کهن یکی از بزرگترین وارد کنندگان و در زمینه فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی بخصوص محصولات نمایندگی مرک سولفات آلومینیوم می باشد. این شرکت در زمینه واردات این محصولات از تجربه بسیار بالایی برخوردار است.
شما می توانید جهت خرید محصولات مرک آلمان (اصلی) با بخش فروش شرکت تماس گرفته و با کارشناسان این شرکت در ارتباط باشید و یا از طریق کانال واتساپ شرکت نام محصول به همراه میزان نیاز خود را ارسال تا در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید. امیدواریم بتوانیم با ارائه محصولات اصلی و با بهترین کیفیت شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری نمائیم.
جهت محصولات بیشتر واستعلام سریع قیمت سولفات آلومینیوم میتوانید از طریق کانال واتساپ شرکت با ارسال نام ماده و مقدار نیاز در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید.
راههای ارتباطی :
021-66895887 (ساعات تماس:8:30 الی 19)
واتساپ:09122885447 (ساعات تماس 24ساعت)