شرکت شیمی کهن خطرات اسیدسولفوریک را در این متن مورد بررسی قرار می دهیم. بایدخطرات اسیدسولفوریک را دانست به همین دلیل ایمنی و نگهداری اسیدسولفوریک باید مورد توجه قراربگیرد درصورت عدم نکات ایمنی ونگهداری اسیدسولفوریک می توان خطرات بسیار زیادی داشته باشد و خسارات جانی و مالی جبران ناپذیری به دنبال خواهد داشت.
1-خطرات اسیدسولفوریک با تنفس
- یکی ازخطرات اسیدسولفوریک این است که درصورت تماس تنفسی و استنشاق بخارآن موجب التهاب شدید مخاط مجرای تنفسی ازجمله بینی و گلو می شود.
- این ماده شیمیایی می تواندموجب سردردهای شدید،عطسه و همچنین کاهش میزان تنفس شود.
- تنگی نفس،سانوز،هیپوتنفسی وبرونشیت ازدیگرخطرات قرارگرفتن درمعرض بخاراین ماده شیمیایی و استنشاق آن هستند.
- در صورتی که اسیدسولفوریک باپوست انسان به طور مستقیم درتماس قراربگیرد موجب التهابات پوستی،آسیب شدیدو سوختگی پوست و همچنین موجب ایجاد تاول های پوستی می شود.
2-خطرات اسیدسولفوزیک با چشم
- تماس اسیدسولفوریک باچشم بسیارخطرناک می باشد.
- حتی تماس بخار این ماده شیمیایی باچشم موجب آسیب های شدید چشمی و حتی کوری خواهد شد.
- ازعوارض تماس اسیدسولفوریک باچشم ورم ملتحمه (کنژونکتیویت)،التهاب و تحریک و همچنین ریزش اشک می باشد.
- در صورت بلعیدن و خوردن اسیدسولفوریک،این ماده شیمیایی موجب سوختگی شدید دهان و مری میشود
- همچنین آسیب های شدید به بافت های شکمی و حتی سوراخ شدن مری و معده را به دنبال خواهد داشت.
3-خطرات اسیدسولفوریک با بلع
- این ماده شیمیایی درصورت استنشاق بیش ازحد و بلعیدن موجب تورم بیش از حدگلو می شودکه می تواند منجر به خفگی شود.
- درهنگام کاربا این ماده علاوه برجلوگیری از هرگونه تماس با آن بایدمراقب واکنش هایی که این ماده با سایرموادشیمیایی می دهد.
- برای مثال اسیدسولفوریک درصورتی که بافلزات واکنش دهد گاز هیدروزن آزاد می کندکه به شدت قابلیت اشتعال دارد و خطرناک است.
- هنگامی که این ماده شیمیایی باآب واکنش دهدبخارهای خطرناکی از آن متصاعد می شودکه برای سلامت انسان به شدت مضر هستند.
اسیدسولفوریک را درمجاورت موادآلی نبایدقرار داد زیرا موجب آتش سوزی خواهدشد.
بررسی شرایط ایمنی و نگهداری اسیدسولفوریک
- اسیدسولفوریک بایددرمخازنی نگهداری شود. که بخوبی درزگیری شده باشد همچنین درب آنها محکم بسته شود. تا هیجگونه نشتی به فضای بیرون نداشته باشند،درصورتی که مخزن حاوی اسیدسولفوریک دچارنشتی شد. این ماده شیمیایی به بیرون نشت پیدا کرد باید با استفاده از آهک آنرا خنثی کرد و سپس فراورده را باآب شست. ازجمع آوری و شستن اسیدسولفوریک با اب قبل از خنثی سازی آن با استفاده ازآهک باید جداٌ اجتناب کرد.
- درصورتی که آب به اسیدسولفوریک اضافه شود به شدت با آن واکنش می دهد و همچنین موجب پاشیدن اسیدسولفوریک به اطراف می گردد. مخازنی که اسیدسولفوریک درآنها نگهداری می شود بایدبرچسب مواد خورنده و همچنین خطر ریزش اسید و ماده خطرناک را داشته باشند تا در صورتی که افراد غیرآگاه با آن مواجه شدند،متوجه خطرناک بودن محتویات مخزن بشوند. اسیدسولفوریک به شدت قابلیت اشتعال دارد و درصورتی که با مواد آلی نظیر چوب و پارچه ها تماس پیدا کند موجب ایجاد آتش سوزی می شود.
- درهنگام بروز آتش از ریختن آب روی اسیدسولفوریک بایدخود داری کرد. زیرا موجب پاشیدن آن به اطراف و گسترش آتش سوزی می شود.برای خاموش کردن آتش ناشی ازاسیدسولفوریک بایداز پودر وهمچنین گازCO2 استفاده کرد.
خطرات اسیدسولفوریک بسیار است درمرحله نگهداری حتما باید شیر شستشوی چشم و همچنین دوش ایمنی موجود باشد،تا در صورت تماس این ماده شیمیایی باچشم و بدن بلافاصله شسته شود.به دلیل خطرناک بودن بخارات این ماده شیمیایی محلی که اسیدسولفوریک نگهداری می شود باید تهویه مناسبی داشته باشد.
حمل ونقل
حمل و نقل اسیدسولفوریک به دلیل خطرناک بودن آن بایدبا تدابیر ایمنی خاصی انجام شود.
برای مثال:جنس بدنه تانکرحمل اسیدباید از فولاد ضدزنگ باشدتا با اسید واکنش ندهد و توسط اسید خورده نشود.
فروش اسیدسولفوریک
اسیدسولفوریک دردونوع صنعتی و ازمایشگاهی عرضه می گردد
بسته بندی اسیدسولفوریک صنعتی به صورت گالن های:
- 5 لیتری،
- 20 لیتری،
- بشکه های 220 لیتری و تانکرهای 1000 لیتری موجود میباشد.
بسته بندی اسیدسولفوریک آزمایشگاهی بصورت :1 لیتری و2.5 لیتری درنمایندگی برندمرک آلمان(Merck) توسط شرکت شیمی کهن عرضه می گردد.
شرکت شیمی کهن ازجمله واردکنندگان و فروشندگان موادشیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی می باشد. شما می توانیدجهت سفارش تمامی محصولات شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی با شماره های مستقیم شرکت تماس گرفته و با کارشناسان فروش شرکت در ارتباط باشید.و یا از طریق کانال واتساپ نام محصول درخواستی خودرا به همراه مقدار آن ارسال تا در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید.