ساکارز عسل چیست؟ و میزان آن چقدر است؟ معمولا وقتی صحبت از طبیعی یا غیرطبیعی بودن عسل میشود، این سوال هم مطرح میشود. ساکارز آن چند است؟ یا مثلا مغازه دار یا فروشنده میگوید این عسل ساکارز پایینی دارد، یا مثلا این عسل ساکاروزش زیر ۳٪ است.ساکارز عسل چیست؟
اما شاید این اعداد و ارقام و پایین و بالا بودن آن برای مشتری عادی کمی نامفهموم باشد . نه تنها کمکی به ما نکند بلکه حتی باعث شود که اتفاقا هنگام خرید تصمیم نادرست و اشتباهی بگیریم.ساکارز عسل چیست؟
شرکت شیمی کهن ،نمایندگی مواد شیمیای مرک در ایران می باشد. این شرکت ارائه دهنده خدمات به مشتریان عزیز می باشد. کلیه محصولات مواد شیمیایی آزمایشگاهی از جمله مواد مرک، محصولات سیگماآلدریچ و کلیه محصولات آزمایشگاهی را به مشتریان ایرانی ارائه می دهد.بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در عسل
نمایندگی مرک آلمان تقریبا در تمام عمر خود (غیراز دو دهه اخیر ) شرکت خصوصی بوده است. در سال 1995 تشکیلات قانونی شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل شد. البته هنوز هم 70 درصد سهام شرکت متعلق به خانواده مرک است.ساکارز عسل چیست؟
ساکارز عسل چیست؟
ساکارز (sucrose) نوعی قند است. نام علمی همین قندها و شکرهایی است که ما روزانه در کنار چای یا در تهیه مربا و کیک و … از آنها استفاده میکنیم، ساکاروز معمولا در چغندر قند و نیشکر وجود دارد.
این قند یا کربوهیدارت در گیاهان و شهد گلها نیز وجود دارد و زمانی که زنبور از شهد گلها تغذیه میکند این نوع قند را هم با خود به کندو میآورد. در آنجا ذخیره میکند. البته این قند تنها قند موجود در عسل نیست و اتفاقا بخش کوچکی از قندهای موجود در عسل را تشکیل میدهد. بخش زیادی از عسل طبیعی را فروکتوز و گلوکوز تشکیل میدهند که دو نوع دیگر از قندها هستند.ساکارز عسل چیست و میزان آن چقدر است؟
به طور کلی تقریبا حدود ۴۰٪ از عسل را گلوکز، ۳۵٪ فروکتوز و درحدود ۳ تا ۱۰ درصد را ساکارز تشکیل میدهد و مابقی را آب، مالتوز و سایر اجزا تشکیل میدهند.
شرکت شیمی کهن یکی از نمایندگی های فروش مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی است. این شرکت آماده ارائه خدمات در حوزه فروش مواد شیمیایی با کیفیت عالی، و قیمت مناسب به مشتریان است. این شرکت نمایندگی فروش مواد شیمیایی سیگما دارد. جهت آگاهی از قیمت فروش مواد شیمیایی می توانید ابتدای همین صفحه را ملاحظه فرمایید.ساکارز عسل چیست و میزان آن چقدر است؟
میزان ساکاروز عسل طبیعی -ساکارز عسل چیست و میزان آن چقدر است؟
ترکیب درصد یک نمونه عسل طبیعی ساکارز عسل طبیعی چقدر باید باشد؟ همانطور که قبلا در مطلب فاکتورهای مهم آزمایش عسل اشاره کردیم. یکی از اصلیترین شاخصهایی که در آزمایش عسل مورد بررسی قرار میگیرد، مقدار ساکاروز موجود در آن است.
مقدار این ماده در شهد گیاهان بسیار کم بوده و به همین دلیل است که معمولا پایین بودن ساکارز عسل را نشانهی طبیعی بودن عسل میدانند. تست ساکاروز به این منظور انجام میشود تا تشخیص داده شود. که عسل از شهد گیاهان حاصل شده یا این که به زنبور، تغذیه مصنوعی مانند آب شکر یا شکر و گرده و … خورانده شده است.
استاندارد ساکارز در کشورهای مختلف متفاوت است. به عنوان مثال در آمریکا حداکثر میزان مجاز این ماده ۵ درصد است در حالی که اتحادیه اروپا عسل با ساکارز حداکثر ۷ درصد را طبیعی میداند.
مطابق با استانداردهای ایران، حداکثر میزان مجاز ساکارز ۵ درصد است و عسلهایی که زیر ۵ درصد ساکارز دارند. به عنوان عسل طبیعی به فروش میرسند. همچنین عسلهایی که درصد ساکارز آنها کمتر از ۳ باشد به عنوان عسل مرغوب شناخته میشوند.ساکارز عسل چیست و میزان آن چقدر است؟
ساکارز عسل به چه پارامترهایی بستگی دارد؟
متاسفانه خیلی از افراد که آگاهی کمی در مورد عسل دارند. بالا بودن ساکارز عسل را صرفا غیر طبیعی بودن آن و پایین بودن آن را به طبیعی بودن و کیفیت عسل تعبیر میکنند که کاملا اشتباه است. ساکاروز عسل علاوه براین که به طبیعی بودن و نبودن عسل بستگی دارد به پارامترهای دیگری هم بستگی دارد که در ادامه به آنها اشاره میکنیم.
1.منبع و مکان شهد ساکارز عسل چیست و میزان آن چقدر است؟
منبع شهد مهمترین عامل تاثیرگذار بر روی ساکارز عسل است. به این معنا که بسته به اینکه زنبور از چه گل یا گیاهی تغذیه کرده باشد. ساکارز آن میتواند بالا یا پایین باشد.ساکارز عسل چیست و میزان آن چقدر است؟
به عنوان مثال گیاه گون و گشنیز به طور طبیعی ساکارز نسبتا پایینی دارند و به همین دلیل عسل بهدست آمده از این گیاهان ساکارزهای پایین و گاهی حتی زیر ۱ درصد دارند. از طرف دیگر عسلهایی مثل عسل مرکبات و عسل کُنار به طور طبیعی ساکارز بالایی دارند و ساکارز عسل به دست آمده از شهداین گیاهان به طور معمول بین ۷ تا ۱۰ درصد است.
منبع شهد عامل مهم در ساکارز عسل
مکان شهد نیز در میزان ساکارز دخیل است و بسته به این که کندوها در چه منطقهای باشند درصد ساکارز میتواند بالا یا پایین شود. حتی گاهی ساکارز دو کندو در کنار هم نیز میتواند درصدهای متفاوتی داشته باشد.
2.زمان ماند عسل
زمان ماند عسل نیز از دیگر فاکتورهایی است که بر روی ساکارز عسل تاثیر میگذارد. در عسل آنزیمی وجود دارد به نام دیاستاز که ساکارز موجود در عسل را به فروکتوز و گلوکز تبدیل میکند.ساکارز عسل چیست و میزان آن چقدر است؟
به همین دلیل هر چه قدر که عسل بماند ساکارز آن نیز به مرور زمان کاهش مییابد. مثلا عسل کُنار که در ابتدا ساکارز آن ۷ بوده است، بعد از ۹ ماه ممکن است ساکارز آن به ۴ هم برسد.
3.حرارت
با وجود اینکه حرارت دادن عسل ممکن است برخی از ویتامینها و آنزیمهای مفید عسل را بین ببرد اما برخی از زنبوردارها برای اینکه از شکرک زدن عسل جلوگیری و یا آن را به تعویق بیندازند به آن حرارت میدهند. این کار بر روی ساکارز عسل نیز تاثیر میگذارد و آن را کاهش میدهد.ساکارز عسل چیست و میزان آن چقدر است؟
شیمی کهن پیشرو در ارائه و فروش مواد شیمیایی با کیفیت منحصر به فرد و مناسب ترین قیمت، همواره در کسب اعتماد مشتریان خود کوشا بوده است.
آیا از روی ساکارز میتوان پی به طبیعی بودن عسل برد؟
جواب این سوال خیر است. ساکارز اگر چه یکی از فاکتورهای مهم برای تشخیص عسل خوب است اما معیار کافیای نیست. همانطور که گفته شد درصد ساکارز به عوامل گوناگونی بستگی دارد که مهمترین آنها منبع شهد است. ممکن است عسلی ساکارز زیر ۵ داشته باشد اما به آن تغذیه مصنوعی هم داده باشند و همچنین ممکن است عسلی مثل عسل کنار ساکارز بالای ۷ هم داشته باشد اما کاملا طبیعی باشد.
متاسفانه این روزها شاهد آن هستیم که برخی از افراد برای تغدیه زنبورها از شربت گلوکز استفاده میکنند که تاثیری بر روی نیتجه ساکارز نمیگذارد و به همین علت عسلهای این افراد اتفاقا ساکارز پایینی هم دارد.
آیا عسل با ساکارز زیر ۱ برای بیماران دیابتی مفید است؟
اگر چه قبلا به طور مفصل در مورد اینکه آیا بیماران دیابتی میتوانند عسل مصرف کنند یا خیر صحبت کردهایم، اما شاید شما هم دیده باشید که برخی از افراد و فروشندهها با گفتن اینکه عسلشان ساکارز زیر ۱٪ دارد، میگویند که برای بیماران دیابتی مفید است.
همانطور که دیدیم ساکارز تنها قند موجود در عسل نیست و قندهایی مثل فروکتوز و گلوکز نیز در آن وجود دارند که میتوانند سطح قند خون افراد را افزایش دهند.ساکارز عسل چیست؟
عسل با ساکارز پایین برای دیابتیها
اگر چه شاخص گلسیمی (شاخصی که تاثیر مواد را بر روی قند خون میسنجد) عسل نسبت به شکر پایینتر است اما این دلیل نمیشود که برای بیماران دیابتی ضرری نداشته باشد. بنا به گفته دکتر گلبن سهراب، عسل ۱۰۰٪ طبیعی هم قند خون افراد را افزایش میدهد.ساکارز عسل چیست؟
در نتیجه بیماران دیابتی میتوانند عسل طبیعی را جایگزین قند مجاز مصرفی خود کنند و استفاده بیش از حد عسل با هر درصد از ساکارزی میتواند موجب افزایش قند خون افراد شود.ساکارز عسل چیست و میزان آن چقدر است؟
به طور کلی با این که ساکارز عسل یکی از پارامترهای مهم در آزمایش عسل به شمار میرود اما نمیتوان صرفا با استناد به این پارامتر در مورد طبیعی و یا غیر طبیعی بودن آن نظر داد و معتقدیم که خرید از یک مجموعه و یا زنبوردار معتمد یکی از بهترین راهها برای خرید عسل طبیعی است.ساکارز عسل چیست؟
فروش ال پرولین مرک
جهت خرید ال پرولین مرک ، سیگماآلدریچ ، ساپلکو با خلوص بالا و نیز دریافت قیمت ال پرولین میتوانید از طریق سیستم های تماس با ما اقدام نمایید ، همچنین فروش آمینو اسید ال پرولین تولید شرکت های هندی و چینی و کره ای با خلوص بالا در حجم های متنوع توسط این گروه تجاری صورت میپذیرد. ارسال محصول اسید آمینه ال پرولین جهت تمام نقاط کشور توسط این گروه بازرگانی صورت گرفته و از طرق مختلف قابل ارسال میباشد.ساکارز عسل چیست؟
قیمت – فروش مواد شیمیایی مرک آلمان – شیمی کهن
شرکت شیمی کهن یکی از بزرگترین وارد کنندگان و فروشندگان در زمینه فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی می باشد. این شرکت در زمینه واردات محصولات مرک از تجربه بسیار بالایی برخوردار است. شما می توانید جهت خرید محصولات نمایندگی مرک و تهیه این محصول (اصلی) با بخش فروش شرکت تماس گرفته و با کارشناسان این شرکت در ارتباط باشید.
همچنین از طریق کانال واتساپ شرکت نام محصول را به همراه میزان نیاز خود ارسال کنید. در کمترین زمان ممکن پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید. امیدواریم بتوانیم با ارائه محصولات اصلی و با بهترین کیفیت شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری کنیم .ساکارز عسل چیست؟
جهت محصولات بیشتر در نمایندگی مرک و استعلام سریع قیمت میتوانید ازطریق کانال واتساپ شرکت با ارسال نام ماده و مقدار نیاز درکمترین زمان پاسخ استعلام خود رادریافت نمائید.
جهت اطلاعات بیشتر محصولات مرک آلمان کلیک کنید:
راههای ارتباطی :
021-66895887 (ساعات تماس:8:30 الی 19)
واتساپ:09122885447 (ساعات تماس 24ساعت)