ساعات کار از ساعت 9 صبح تا 18 بعد از ظهر - پشتيباني فروش -02166895887-09122885447
tel

خرید اسید کافئیک

دسته بندی
آخرین محصول
تماس / Contact
  • تلفن : 66895887-021
  • واتس آپ _ تلگرام 09122885447
  • ایمیل : info@shimikohan.ir
فروش نیکوتین مرک آلمان

خرید اسید کافئیک

اگر به دنبال ماده‌ای طبیعی با خواص آنتی‌اکسیدانی بالا و کاربرد گسترده در حوزه‌های زیست‌فناوری، داروسازی و تحقیقات آزمایشگاهی هستید، اسید کافئیک گزینه‌ای ایده‌آل است. این ترکیب ارزشمند با ساختار شیمیایی خاص خود، به‌طور گسترده در گیاهان یافت شده و امروزه در مقیاس صنعتی از برندهای معتبری چون مرک (Merck) و سیگما آلدریچ (Sigma Aldrich) تولید و عرضه می‌شود. در ادامه، این ماده را از همه زوایا بررسی می‌کنیم.

ما اصالت کالا را تضمین می‌کنیم. اسید کافئیک Merck/Sigma با برگه آنالیز (COA)، بسته‌بندی استاندارد و مشاوره تخصصی قابل ارائه است. هم‌اکنون سفارش دهید.

برای خرید اسید کافئیک کد: 205546 با شیمی کهن  در ارتباط باشید.

021-66895887تماس :8:30 الی 18)

واتساپ:09122885447 ( 24ساعت)

اسید کافئیک

کد: 205546
نام ماده: اسید کافئیک
یک ترکیب غذایی طبیعی که گزارش شده دارای خواص ضد سرطان‌زایی و ضد التهابی است.

مترادف(ها): اسید کافئیک، 3،4-دی‌هیدروکسی‌سینامیک اسید
فرمول تجربی (نمادگذاری هیل):
C9H8O4
شماره CAS: 331-39-5
وزن مولکولی: 180.16
شماره MDL: MFCD00004392
کد UNSPSC: 12352106
NACRES: NA.77

مغرفی اسید کافئیک

اسید کافئیک (Caffeic Acid) یک ترکیب آلی از دسته اسیدهای فنولیک است که در بسیاری از گیاهان یافت می‌شود. این ماده دارای ساختار شیمیایی مشتق‌شده از اسید هیدروکسی‌سینامیک است و نقش حیاتی در دفاع گیاهان در برابر استرس‌های زیستی و محیطی دارد.

  • فرمول شیمیایی: C₉H₈O₄

  • نام IUPAC: 3-(3,4-dihydroxyphenyl)prop-2-enoic acid

  • شماره CAS: 331-39-5

ویژگی‌ها و مشخصات فیزیکوشیمیایی

ویژگیمقدار / توضیح
حالت فیزیکیپودر جامد، کریستالی
رنگسفید تا زرد روشن
نقطه ذوب223–225 درجه سانتی‌گراد
انحلال‌پذیریمحلول در اتانول، متانول، استون، DMSO
خلوصتا ۹۸٪ (بسته به برند)
pH (در محلول)حدود ۳.۵
قابلیت تجزیه‌پذیری زیستیبالا

مشخصات اسید کافئیک

شرکت شیمی کهن، نمایندگی مواد شیمیایی سیگماآلدریچ در ایران  می باشد. این مجموعه کلیه محصولات و مواد شیمیایی آزمایشگاهی را از جمله محصولات  مرک merck ، و سیگماآلدریچ ، و کلیه محصولات آزمایشگاهی و صنعتی  را به مشتریان  ارائه می دهد.

205546

Sigma-Aldrich

Caffeic Acid

A natural dietary compound reported to have anti-carcinogenic and anti-inflammatory properties.

Synonym(s):Caffeic Acid, 3,4-Dihydroxycinnamic Acid

Empirical Formula (Hill Notation):
C9H8O4
CAS Number:331-39-5
Molecular Weight:180.16
MDL number:MFCD00004392
UNSPSC Code:12352106
NACRES:NA.77

خواص مهم اسید کافئیک

  • آنتی‌اکسیدان قوی و طبیعی

  • ضدالتهاب و ضدباکتری

  • محافظ سلولی در برابر آسیب‌های اکسیداتیو

  • ضدویروس

  • مهارکننده رادیکال‌های آزاد

  • اثرات مفید بر متابولیسم سلولی و محافظ DNA

اسید کافئیک

کاربردهای کلی اسید کافئیک

  • صنایع دارویی (تهیه داروهای ضدالتهاب و ضد سرطان)

  • مکمل‌های غذایی و ورزشی

  • آرایشی و بهداشتی (ضد پیری، محافظ پوست)

  • افزودنی مواد غذایی به‌عنوان نگه‌دارنده طبیعی

  • تحقیق و توسعه در حوزه آنتی‌اکسیدان‌ها و درمان بیماری‌های مزمن

کاربردهای صنعتی اسید کافئیک

  • در صنعت داروسازی برای تولید داروهای ضدالتهاب و آنتی‌اکسیدان

  • در صنایع غذایی برای افزایش پایداری محصولات و کاهش فساد مواد

  • در تولید مواد آرایشی برای ساخت کرم‌های ضد چروک و لوسیون‌های طبیعی

  • در زیست‌فناوری به‌عنوان مهارکننده آنزیم و فعال‌کننده زیستی

  • استفاده در پوشش‌های ضد میکروبی در صنایع بسته‌بندی مواد غذایی

کاربرد در تحقیقات آزمایشگاهی

اسید کافئیک در آزمایشگاه‌های دانشگاهی، مراکز تحقیقاتی و بیوشیمیایی برای اهداف زیر مورد استفاده قرار می‌گیرد:

  • بررسی مکانیسم‌های ضد سرطان طبیعی

  • مطالعه اثرات آنتی‌اکسیدانی در محیط‌های سلولی

  • تست‌های in vitro برای سنجش فعالیت رادیکال‌گیری

  • مدل‌سازی تأثیر ترکیبات فنولی در ارگانیسم‌ها

  • تهیه مواد مشتق شده با خواص دارویی

اسید کافئیک

مزایا و معایب اسید کافئیک

مزایا:

  • کاملاً طبیعی و ایمن

  • چندمنظوره با کاربرد گسترده

  • تأیید شده در بسیاری از مطالعات علمی

  • قابل ترکیب با سایر مواد فعال زیستی

معایب:

  • حساسیت به نور و اکسیداسیون

  • ناپایدار در pH بالا

  • نیاز به شرایط نگهداری خاص برای پایداری بیشتر

فرایند تولید و ساختار مولکولی

ساختار اسید کافئیک شامل یک حلقه آروماتیک با دو گروه هیدروکسی در موقعیت‌های ortho و زنجیره جانبی اسید پروپنوئیک است. این ترکیب از طریق استخراج از منابع گیاهی یا سنتز شیمیایی (اکسیداسیون انتخابی مشتقات اسید سینامیک) تهیه می‌شود.

روش سنتز رایج:

  1. اکسیداسیون پی-کوماریک اسید

  2. خالص‌سازی با کروماتوگرافی

  3. تبلور مجدد و خشک‌سازی

اسید کافئیک

برندهای معتبر عرضه‌کننده

  • Sigma-Aldrich (سیگما آلدریچ)

  • Merck (مرک آلمان)

  • TCI Chemicals

  • Alfa Aesar

  • Cayman Chemical

فرم بسته‌بندی رایج

بسته‌بندیوزن / مقدار
ویال شیشه‌ای1 گرم، 5 گرم، 10 گرم
بطری‌های پلی‌اتیلنی25 گرم، 100 گرم
فرم پودر خشک با گرید آزمایشگاهی و تحقیقاتیاستاندارد سیگما و مرک
84 / 100 امتیاز سئو
LiveZilla Live Chat Software
تماس با ما
تماس تلفنی

شماره تماس

09122885447

تلفن ثابت

شماره تماس

02166895887

اطلاعات
اطلاعات
بازگشت