ساعات کار از ساعت 9 صبح تا 18 بعد از ظهر
tel

خرید و فروش سالیسیلیک اسید

دسته بندی
تماس / Contact
  • تلفن : 66985887-021
  • واتس آپ _ تلگرام 09122885447
  • ایمیل : meshkanim1984@gmail.com

خرید و فروش سالیسیلیک اسید

خرید و فروش سالیسیلیک اسید را می توانید با مراجعه به وب سایت شیمی کهن به سهولت انجام داده . این شرکت نمایندگی مرک آلمان تقریبا در تمام عمر خود (غیراز دو دهه اخیر ) شرکت خصوصی بوده است. در سال 1995 تشکیلات قانونی شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل شد. البته هنوز هم 70 درصد سهام شرکت متعلق به خانواده مرک است.

سالیسیلیک اسید یک اسید آلی می باشد که بلورین، جامد و بی رنگ است و به طور گسترده ای در سنتز آلی استفاده می شود و به عنوان یک هورمون گیاهی عمل می کند. این ماده از متابولیسم سالیسین حاصل می شود. فرمول شیمیایی آن C7H6O3 می باشد .و در آب حل می شود.

این ماده دارای مزه ای شیرین است . این اسید محلول در چربی نیز می باشد. اسید سالیسیلیک یک ترکیب فنولیک ساده است که در طیف گسترده ای از موجودات پروکاریوتی و یوکاریوتی، از جمله گیاهان سنتز می شود. این ترکیب آلی در طبیعت وجود دارد و به وسیله آمینو اسیدی به نام فنیل آلانین به صورت زیستی سنتز می شود.

سالیسیلیک اسید چیست؟

سالیسیلیک اسید یک داروی شگفت آور است و در محصولات متنوعی در زمینه مراقبت از پوست، مواد آرایشی و تسکین دهنده معده تولید شده است. این اسید ضدالتهاب و باکتری است. ضمنا در درمان انواع مشکلات پوستی از قبیل آکنه، زگیل و شوره سر نافع است.

اسید سیلیسیک بخشی از خانواده سیلیکات های متفرقه است. این بدان معنی است که بزرگترین اکسوانیون فلز سیلیکات است و هیچ اتم غیر فلزی به آن متصل نیست.

خرید سالیسیلیک اسید

برای خرید سالیسیلیک اسید میتوانید با ما تماس بگیرید. شرکت شیمی کهن ،نمایندگی فروش مواد شیمیایی مرک در ایران می باشد. این شرکت ارائه دهنده خدمات به مشتریان عزیز می باشد. کلیه محصولات مواد شیمیایی آزمایشگاهی از جمله مواد مرک، محصولات سیگماآلدریچ و کلیه محصولات آزمایشگاهی را به مشتریان ایرانی ارائه می دهد.

خرید و فروش سالیسیلیک اسید

تاریخچه

سالیسیلیک اسید به طور طبیعی در پوست درخت بید یافت می شود. قرن ها است که برای تسکین انواع بیماری ها استفاده می شود.خرید و فروش سالیسیلیک اسید

سالیسیلیک اسید توسط پزشک یونانی بقراط در قرن 5 قبل از میلاد کشف شد. وی دریافت که پودر تلخی که از پوست بید استخراج می شود، می تواند دردها را تسکین داده و تب ها را کاهش دهد. این درمان در نوشته های سومر باستان، لبنان و آشور نیز ذکر شده است.

چروکی و سایر بومیان آمریکا قرن ها از پوست بید برای تب و سایر اهداف دارویی استفاده می کردند. قسمت دارویی گیاه پوست داخلی است. این ماده به عنوان مسکن درد برای انواع بیماری ها استفاده می شود. ادوارد استون از آکسفوردشایر انگلیس در سال 1763 دریافت که پوست بید در کاهش تب مفید است.

در سال 1839، اسید سالیسیلیک نیز توسط محققان آلمانی از گیاه گل علفزار (Filpendula ulmaria) استخراج شد. این عصاره موثر بود اما در صورت مصرف در دوزهای بالا باعث مشکلات گوارشی مانند تحریک معده، خونریزی، اسهال و مرگ می شد.

واکنشهای شیمیایی سالیسیلیک اسید

اسید سیلیسیک بسیار ضعیف است و تنها هنگامی که به pH 10 نزدیک می شود، اولین پروتون خود را از دست می دهد. فقط 3 واکنش با این اسید که در شرایط طبیعی فیزیولوژیکی برای آن، شناخته شده است. واکنش با خود هنگامی که از حلالیت بیش از حد تشکیل هیدرات سیلیس بی شکل است. واکنش آن با هیدروکسید آلومینیوم و تشکیل هیدروکسید سیلیکات آلومینیوم است. واکنش با مولیبدات اضافی برای تشکیل هتروپلیاسیدها مانند سیلیکومولیبدات.خرید و فروش سالیسیلیک اسید

نمایندگی مرک آلمان تقریبا در تمام عمر خود (غیراز دو دهه اخیر ) شرکت خصوصی بوده است. در سال 1995 تشکیلات قانونی شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل شد. البته هنوز هم 70 درصد سهام شرکت متعلق به خانواده مرک است.

اسید سالیسیلیک طبیعی

اسید سالیسیلیک در سالیکس، پوست درخت بید، در طبیعت تشکیل می شود. برخی مواد غذایی نیز حاوی سالیسیلات هستند؛ از قبیل: بادام، سیب، کشمش، گوجه فرنگی و ادویه هایی مانند آویشن و دارچین و …خرید و فروش سالیسیلیک اسید

تولیدسالیسیلیک اسید

برای تولید اسید سالیسیلیک در آزمایشگاه شیمی دانان می توانند سدیم فنوکسید و دی اکسید کربن را تحت فشار بالا قرار دهند. هنگامی که این مخلوط با استفاده از اسید سولفوریک اسیدی شد، اسید سالیسیلیک ایجاد می شود. این فرآیند را واکنش کولب-اشمیت می نامند. این روش منجر به تولید محصول خالص و سازگارتر می شود که می تواند از داروهای تجاری یا تجاری استفاده شود.خرید و فروش سالیسیلیک اسید

جهت اطلاعات بیشتر محصولات مرک آلمان کلیک کنید:

انواع سالیسیلیک اسید

اسید سالیسیلیک برای پوست

سالیسیلیک اسید با نرم کردن کراتین، یکی از پروتئین های موجود در ساختار پوست، روی پوست اثر می گذارد. با نرم شدن کراتین، پوست

راحتتر می ریزد. هنگام استفاده برای زگیل، پوست نرم شده و زگیل می تواند از بین برود. هنگامی که برای آکنه استفاده می شود، افزایش ریزش از مسدود شدن منافذ جلوگیری می کند

به داروهایی مانند اسید سالیسیلیک کراتولیتیک گفته می شود؛ زیرا می تواند لایه برداری سلولهای اپیدرم را نرم و تسهیل کند. سالیسیلیک اسید نیز یک داروی کمدولیتیک است؛ زیرا می تواند کومدون ها را تجزیه کرده و منافذ مسدود شده را باز کند.

خرید و فروش سالیسیلیک اسید

ضد درد

اگر اسید سالیسیلیک، به صورت خوراکی مصرف شود، همچنین ضد درد و ضد التهاب است. می تواند درد را تسکین داده و التهاب را کاهش دهد. سالیسیلیک اسید مانع تولید برخی از هورمونها به نام پروستاگلاندین ها می شود که از سلولهای آسیب دیده ترشح می شود. پروستاگلاندین ها، اگر مسدود نشوند، باعث ترشح هورمون های دیگری می شوند که باعث می شوند اعصاب به درد حساس شوند. با انسداد پروستاگلاندین ها، درد و التهاب به طور قابل توجهی کاهش می یابد.

مزایای اقتصادی

تولید سالیسیلیک اسید مزایای اقتصادی زیادی دارد. از آنجا که دردها را تسکین می دهد ، تب ها را کاهش می دهد و ضد التهاب است، می تواند به از دست دادن وقت افراد در مدرسه و محل کار کمک کند. برای کارفرمایان، دانشجویان و کل اقتصاد این یک مزیت است. با درد کمتر در افرادی که از تب و تورم رنج نمی برند، مراجعه به بیمارستان و مطب پزشک کاهش می یابد.خرید و فروش سالیسیلیک اسید

این کار باعث کاهش بار در سیستم پزشکی می شود. می توان تصور کرد که میزان فروش آسپرین چقدر زیاد است و این بدون اسید سالیسیلیک امکان پذیر نیست. بدیهی است که در ساخت بسیاری از محصولات مراقبت از پوست که از اسید سالیسیلیک استفاده می کنند، منفعت اقتصادی فوق العاده ای نیز دارد.خرید و فروش سالیسیلیک اسید

کاربرد های سالیسیلیک اسید

تسکین درد

از اسید سالیسیلیک هنوز هم برای تسکین درد و کاهش تب استفاده می شود. و برای تسکین درد مفاصل و عضلات مورد استفاده قرار می گیرد.سالیسیلیک اسید کد 818731 مرک آلمان

ضد التهاب

این دارو حتی در دوران باستان به عنوان داروی ضد التهاب مورد استفاده قرار می گرفت.

محصولات پوستی

سالیسیلیک ماده اصلی بسیاری از محصولات مراقبت از پوست برای درمان آکنه، پسوریازیس، پینه، میخچه، کراتوز پیلاریس و زگیل است. سالیسیلیک اسید به عنوان یک عامل کراتولیتیک و کمدولیتیک عمل می کند. این اسید، باعث می شود سلولهای اپیدرم با سهولت بیشتری از بین بروند، منافذ مسدود شده را باز کرده و باکتریها را در داخل خنثی کند. همچنین با تنگ کردن قطر منافذ و امکان رشد سلول های جدید، از مسدود شدن دوباره منافذ جلوگیری می کند.خرید و فروش سالیسیلیک اسید

درمان شوره سر

از اسید سالیسیلیک به دلیل تأثیر روی سلولهای پوستی در برخی از شامپوها برای درمان شوره سر استفاده می شود.

محصولات آرایشی

در زمینه مواد آرایشی و با محصولاتی برای لایه برداری سلولهای اپیدرم و باز شدن منافذ مسدود شده پول زیادی می توان تهیه کرد.خرید و فروش سالیسیلیک اسید

تولید داروها

این ماده کمک کننده معده، است. ضمنا برای ساخت آسپرین و بسیاری از داروهای پوستی نیز به کار می رود. ضمنا میتواند به درمان زگیل کمک کند. اما ممکن است هنگام شروع آن باعث تحریک پوست شود. همچنین ممکن است روغن بیش از حد را از بین ببرد و منجر به خشکی و تحریک احتمالی شود.سالیسیلیک اسید کد 818731 مرک آلمان

خمیر دندان

این ماده آلی در خمیردندان یا در قسمت شفاف خمیر دندان رگه دار استفاده می شود، زیرا در ترکیب با کربنات کلسیم به مسدود شدن پلاک ها با مسواک زدن کمک می کند.سالیسیلیک اسید کد 818731 مرک آلمان

خشک کن

وقتی ماده ای در اجاق خشک شود، آب آن از دست می رود و خشک کننده می شود (ماده ای که آب را از هوا جذب می کند). بسته های کوچک بلورهای ژل سیلیکا را می توان در ظروفی یافت که ممکن است در اثر رطوبت مانند بطری های ویتامین، وسایل الکترونیکی، کفش یا محصولات چرمی، محتوای آن آسیب ببیند.خرید و فروش سالیسیلیک اسید

مواد غذایی

سالیسیلیک اسید به عنوان نگهدارنده غذا استفاده شده است. به دلیل خاصیت ضدعفونی کنندگی به عنوان یک ضد باکتری و میکروب عمل می کند. اما به دلیل سمی بودن در دوزهای بالا، باید در دوزهای بسیار کم استفاده شود. به دلیل نگرانی در استفاده از هرگونه ماده ضد عفونی کننده در غذای انسان، این ماده دیگر به عنوان نگهدارنده غذا استفاده نمی شود. اسید سالیسیلیک در صورت مصرف خوراکی می تواند باعث آسیب به گوش شود؛ زیرا باعث مهار پروستین می شود.سالیسیلیک اسید کد 818731 مرک آلمان

ایمنی

این ماده به عنوان یک ترکیب ایمن در سازمان غذا و داروی ایالات متحده ثبت شده است و هیچ گونه سمیت یا سرطان زایی شناخته شده ای ندارد. اما ممکن است هنگام شروع آن باعث تحریک پوست شود. همچنین ممکن است روغن بیش از حد را از بین ببرد و منجر به خشکی و تحریک احتمالی شود.

اسید سالیسیلیک در صورت استنشاق، بلع یا جذب از طریق پوست می تواند مضر باشد.

در صورت استنشاق، می تواند عوارضی مانند سرفه، عطسه و تنگی نفس ایجاد کند.

اگر در مقدار زیادیبه شکل خوراکی مصرف شود، ممکن است ایجاد التهاب در دهان کند. که با درد شکم، استفراغ، اختلالات ذهنی و افزایش تنفس مشخص می شود.

یک ماده تحریک کننده خفیف است و ممکن است در افرادی که به آن حساس هستند، بثورات پوستی ایجاد کند.

سالیسیلیک اسید یک محرک شدید چشم است. قرار گرفتن مزمن در معرض سالیسیلیک اسید می تواند اختلالات عصبی مرکزی را به اندازه جدی تشنج ایجاد کند. لازم است دور از دسترس کودکان قرار بگیرد.

اسید سالیسیلیک که به صورت موضعی استفاده می شود، معمولاً فقط در 2٪ بسیار رقیق شده و یا در مقدار بسیار کمی استفاده می شود. به علاوه مقدار جذب شده از طریق پوست بسیار کم است. بنابراین خطر استفاده موضعی از آن حداقل است. در صورت ابتلا به دیابت یا بیماری عروق محیطی، باید با احتیاط مصرف گردد. استفاده از اسید سالیسیلیک موضعی در دوران بارداری بی خطر است.

خرید و فروش سالیسیلیک اسید

روش نگهداری

اسید سالیسیلیک باید در ظرف محکم بسته شده و در مکانی خشک، خنک و دارای تهویه نگهداری شود.
باید از آسیب های فیزیکی محافظت شود و از هرگونه منبع حرارت، احتراق یا مواد اکسید کننده دور نگه داشته شود.
لازم است دقت شود تا از تشکیل گرد و غبار جلوگیری شود، زیرا باعث شعله ور شدن آن می شود.
تخلیه محتویات ظرف سالیسیلیک اسید باید با دقت انجام شود؛ زیرا تخلیه آن در اتمسفری که بخارات قابل اشتعال وجود دارد باعث آتش سوزی می شود.
اسید سالیسیلیک باید همیشه در تاریکی ذخیره شود.

روش دفع زباله های حاوی سالیسیلیک اسید

هنگامی که اسید سالیسیلیک در خاک آزاد شود، به سرعت از بین می رود. وقتی که در آب آزاد شود نیز همین اتفاق خواهد افتاد. از آنجا که به سرعت از بین می رود، اثر عمده ای در محیط زیست ندارد. با این حال، باید به درستی دفع شود. غلظت های کمی که در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست وجود دارد، می تواند در زباله ها دفع شود. اما در غلظت زیاد یا مقدار زیادی اسید سالیسیلیک، باید آنها را با دقت دفع کرد. آنها را باید به یک پیمانکار مجاز دفع زباله که تمام مقررات محلی و ملی را رعایت می کند، سپرد.

قیمت – فروش سالیسیلیک اسید  – شیمی کهن

شرکت شیمی کهن یکی از بزرگترین وارد کنندگان و فروشندگان در زمینه فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی بخصوص فروش سالیسیلیک اسید  می باشد. این شرکت در زمینه واردات این محصولات از تجربه بسیار بالایی برخوردار است. شما می توانید جهت خرید محصولات نمایندگی مرک و تهیه این محصول (اصلی) با بخش فروش شرکت تماس گرفته و با کارشناسان  این شرکت در ارتباط باشید.

همچنین از طریق کانال واتساپ شرکت نام محصول  را به همراه میزان نیاز خود ارسال کنید. در کمترین زمان  ممکن پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید. امیدواریم بتوانیم با ارائه محصولات اصلی و با بهترین کیفیت شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری کنیم .

جهت محصولات بیشتر در نمایندگی مرک و استعلام سریع قیمت میتوانید ازطریق کانال واتساپ شرکت با ارسال نام ماده و مقدار نیاز درکمترین زمان پاسخ استعلام خود رادریافت نمائید.

راههای ارتباطی :
021-66895887 (ساعات تماس:8:30 الی 19)
واتساپ:09122885447  (ساعات تماس 24ساعت) 

تماس با ما
تماس تلفنی

شماره تماس

09122885447

تلفن ثابت

شماره تماس

02166895887

اطلاعات
اطلاعات
بازگشت