پودر آگار کد 101615 مرک آلمان یک ژلاتین گیاهی سفید و نیمه شفاف است که از جلبک دریایی گرفته می شود. پودر آگار در واقع همان آگار است که به عنوان یک ماده تثبیت کننده و ضخیم کننده استفاده می شود. یکی از محصولات پر فروش محیط کشت شرکت شیمی کهن می باشدکه نمایندگی محیط کشت را در ایران دارا می باشد.
بسبب قیمت خرید و فروش نسبتا” مناسب آگار آگار به عنوان ماده ای برای تهیه انواع دسرها در سرتاسر آسیا است. همچنین به عنوان یک بستر جامد جهت محیط کشت میکروبیولوژیکی استفاده می شود. از آگار می توان به عنوان ملین ، مهار کننده اشتها ، جایگزین گیاهی ژلاتین ، ماده غلیظ کننده سوپ ، در میوه های میوه ای ، بستنی و سایر دسرها ، به عنوان عامل شفاف سازی در تهیه دمنوش و اندازه زدن کاغذ و پارچه استفاده کرد.
این ماده اغلب به عنوان جایگزین گیاهی برای ژلاتین معمولی که از محصولات حیوانی ساخته می شود ، مورد استفاده قرار می گیرد. با اینکه قیمت خرید و فروش آگار آگار نسبت به ژلاتین بالا هست از آن در دستورالعمل های فاقد گلوتن به عنوان ماده قوام دهنده استفاده می شود و بسیار مقوی است. برای کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه با ما در شیمی کهن همراه باشید.
برای دریافت آگار مرک آلمان کد : 101615 با شیمی کهن در ارتباط باشید.
021-66895887( تماس :8:30 الی 18)
واتساپ:09122885447 ( 24ساعت)
پودر آگار کد 101615 مرک آلمان
آگار کد 101615 مرک آلمان مخلوطی از دو جز است: آگارز پلی ساکارید خطی و مخلوط ناهمگنی از مولکول های کوچکتر به نام آگاروپکتین. این ترکیبات ساختار حمایت کننده ای را در دیواره سلولی گونه های خاصی از جلبک ها تشکیل می دهد . با جوشاندن آزاد می شود. این جلبک ها به نام آگاروفیت شناخته می شوند و متعلق به جلبک قرمز هستند. از نظر شیمیایی ، آگار پلیمری است که از زیر واحد های قند گالاکتوز تشکیل شده است.
این ماده ژله ای ترکیبی از کربوهیدرات هایی است که از جلبک های قرمز ، نوعی جلبک دریایی استخراج شده است. آگار علاوه بر پخت و پز کاربردهای مختلفی دارد و به عنوان پرکننده در اندازه دادن به کاغذ و پارچه ، ماده پر کننده در تهیه دمنوش و برخی اهداف علمی استفاده می شود. این ترکیب همچنین به عنوان شیشه چینی ، چمن چینی، آگار چینی ، کانتن ژاپنی و ژلاتین ژاپنی شناخته می شود .در برخی از دستورهای تهیه دسر ژاپنی مورد استفاده قرار می گیرد.
مشخصات پودر آگار کد 101615 مرک آلمان
1.01615
Agar
extra pure, EMPROVE® ESSENTIAL, Ph. Eur., BP
تفاوت پودر آگار آگار و ژلاتین چیست ؟
تفاوت اصلی بین آگار و ژلاتین از محل تولید آنهاست. در حالی که ژلاتین های پایه حیوانی از کلاژن دام (از غضروف ، استخوان ، پوست و تاندون ها) ساخته می شوند.آگار- آگار کاملا گیاهی است و از گیاه جلبک قرمز است. این دو عامل تنظیم کننده رفتار متفاوتی دارند و هنگام استفاده از یک دستور العمل باید به روشهای مشخصی آماده شوند. آگار آگار برای جا افتادن باید بجوشد در حالی که ژلاتین می تواند به راحتی در آب گرم حل شود. به این دلیل که آگار با دمای ۱۸۵ درجه فارنهایت ذوب می شود ، در حالی که ژلاتین با دمای ۹۵ درجه سانتی گراد ذوب می شود.
دستور العمل بدست آمده دارای متغیرهای ظریف نیز خواهد بود مثلا غذاهای تهیه شده با آگار نسبت به غذاهای تهیه شده با ژلاتین سفت تر و خامه ای تر خواهند بود. مواد خوراکی تهیه شده با آگار-آگار در صورت قرار گرفتن در معرض دمای بالاتر سفت باقی می مانند. در حالی که ژلاتین مقداری از ثبات خود را از دست می دهد. ویکی پدیا
جهت محصولات بیشتر واستعلام سریع قیمت فروش مواد شیمیایی میتوانید از طریق کانال واتساپ شرکت با ارسال نام ماده و مقدار نیاز در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید.
انواع آگار کد 101615 مرک آلمان
آگار آگار به صورت پولکی ، پودر ، میله ای و رشته ای فروخته می شود. نوع پودری از پولکی ارزانتر است و کار با آن ساده تر است زیرا تقریباً بلافاصله حل می شود. در حالی که پولکی چند دقیقه طول می کشد تا مخلوط و یکدست شوند. این پودر هنگام جایگزینی ژلاتین با نسبت ۱: ۱ نیز استفاده می شود – هنگام استفاده از پولکی ۱/۳ مقدار ژلاتین مورد نیاز باید اضافه شود.
شرکت شیمی کهن ،نمایندگی فروش مواد شیمیایی مرک در ایران می باشد. این شرکت ارائه دهنده خدمات به مشتریان عزیز می باشد. کلیه محصولات مواد شیمیایی آزمایشگاهی از جمله مواد مرک merck ، سیگماآلدریچ و کلیه محصولات آزمایشگاهی را به مشتریان ایرانی ارائه می دهد.
نمایندگی مرک آلمان تقریبا در تمام عمر خود (غیراز دو دهه اخیر ) شرکت خصوصی بوده است. در سال 1995 تشکیلات قانونی شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل شد. البته هنوز هم 70 درصد سهام شرکت متعلق به خانواده مرک است.آگار کد 101615 مرک آلمان
خواص تغذیه ای پودر آگار کد 101615 مرک آلمان
آگار هیچ کالری ، قند ، کربوهیدرات و چربی ندارد. فاقد سویا ، ذرت ، گلوتن ، مخمر ، گندم ، نشاسته ، شیر ، تخم مرغ و مواد نگهدارنده است و منبع خوبی از فیبر ، کلسیم و آهن است.
گفته می شود که آگار با عمل به عنوان یک ملین ملایم به هضم غذا کمک کرده و به سم زدایی بدن کمک می کند. صفرا را جذب می کند و اعتقاد بر این است که به بدن در حذف کلسترول بیشتر کمک می کند. این ماده به سرعت از سیستم گوارش عبور می کند و بدن را از ذخیره چربی اضافی باز می دارد. از دیگر مزایای سلامتی مرتبط با آگار کاهش التهاب و بهبود تنفس است.
آگار آگار کاملاً بدون بو و مزه است که آن را به عنوان ماده ژل کننده ایده آل برای افزودن به هر نوع دستور العملی تبدیل می کند.آگار کد 101615 مرک آلمان
کاربردهای پودر آگار کد 101615 مرک آلمان در صنایع غذایی
آگار را می توان برای تهیه ژله ، پودینگ و کاستارد استفاده کرد. هنگام تهیه ژله ، آن را در آب می جوشانند تا مواد جامد حل شوند. سپس شیرین کننده ، طعم دهنده ، رنگ خوراکی ، میوه ها و یا سبزیجات به آن اضافه می شود و مایع در قالب ریخته می شود تا به عنوان دسر و مخلوط سبزیجات سرو شود یا با سایر دسرها مانند یک لایه ژله در کیک ترکیب شود.
آگار تقریباً حاوی ۸۰٪ فیبر غذایی است ، بنابراین می تواند به عنوان تنظیم کننده روده عمل کند. این ترکیب بعد از خوردن با جذب آب سه برابر می شود که منجر به احساس سیری بیشتر در مصرف کنندگان می شود.
در آزمایشگاه
از آگار در ظرف پتری برای تهیه محیط رشد با استفاده از مخلوط آگار و سایر مواد مغذی استفاده می شود که در آن میکروارگانیسم ها ، از جمله باکتری ها و قارچ ها می توانند رشد کنند. آگار برای بسیاری از ارگانیسم ها قابل هضم نیست به طوری که رشد میکروب بر ژل مورد استفاده تأثیر نمی گذارد و پایدار می ماند. آگار معمولاً به صورت پودری قابل خرید است و می تواند با آب مخلوط شود و مانند ژلاتین آماده شود. سایر مواد برای تأمین نیازهای غذایی میکروب ها به آگار اضافه می شوند.
در پزشکی و صنعت
این ترکیب به عنوان یک ماده تأثیرگذار در دندانپزشکی، به عنوان واسطه ای جهت تعیین دقیق نمونه بافت برای پردازش بافت شناسی ، برای ساختن پل های نمکی و پلاگین های ژل برای استفاده در الکتروشیمی ، به عنوان یک ماده طبیعی در شکل گیری خاک رس مدل سازی برای کودکان خردسال، به عنوان یک جز کودهای زیستی مجاز در کشاورزی ارگانیک، به عنوان یک بستر برای واکنش های رسپیتین در ایمونولوژی و به عنوان جایگزین ژلاتین در امولسیون های عکاسی، در تهیه کاغذ نقره و به عنوان جایگزین چسب ماهی مورد استفاده قرار می گیرد
پودر آگار کد 101615 مرک آلمان را از کجا تهیه کنیم؟
برای تهیه این پودر می توانید از طریق وبسایت های فروش اینترنتی اقدام به خرید آن کنید. همچنین امروزه فروشگاه های مواد غذایی و قنادی ها پودر آگار آگار را به مشتریان خود عرضه می کنند. به دلیل خواص بسیار زیاد این پودر، آگار آگار به خوبی در جهان شناخته شده است. این پودر منشاء گیاهی دارد و شما می توانید بدون هیچ نگرانی از این پودر در رژیم غذایی خود استفاده کنید.
طریقه استفاده از پودر آگار کد 101615 مرک آلمان
برای استفاده از این پودر شما باید آن را به همراه یک مایع به جوش آورید تا عامل ژل سازی در پودر آگار آگار فعال شود. بهتر است برای این کار از شعله ملایم استفاده کنید. در حین حرارات دادن مرتبا مخلوط را بهم بزنید. اجازه دهید ۳ تا ۴ دقیقه مخلوط به خوبی به جوش آید، تا عامل ژل شدن فعال شود. سپس بگذارید کمی خنک شود.
خرید و فروش مواد شیمیایی مرک آلمان
شرکت شیمی کهن یکی از بزرگترین شرکت های وارد کننده و صادر کننده مواد شیمیای آزمایشگاهی و صنعتی می باشد. آگار کد 101615 مرک آلمان جزء محصولات وارداتی این شرکت بوده و در حال حاضر سالانه از فروش بالایی برخوردار است. در سالهایی که کشور ما در لیست تحریم ها قرار گرفته. شرکت شیمی کهن توانسته با واردات صحیح این مواد شیمیایی با ارزش را، به دست مصرف کنندگان و مشتریان خود برساند.
برای خرید و تهیه محصولات مورد نیاز خود می توانید به دو روش ابتدا اینکه از طریق شماره های مستقیم شرکت با کارشناسان فروش ما در ارتباط باشد. یا از طریق واتساپ نام و مشخصات ماده مورد نظر خود را ارسال نموده تا در کمترین زمان ممکن پاسخ استعلام خود را دریافت نمایید.
راههای ارتباطی :
021-66895887 (ساعات تماس:8:30 الی 19)
واتساپ:09122885447 (ساعات تماس 24ساعت)