آمونیوم کربنات کد 159504 نمکی بافرمول شیمیایی NH4) 2CO3) است. از آنجا که با گرم شدن به راحتی به آمونیاک گازی و دی اکسید کربن تجزیه می شود، از آن به عنوان یک عامل خمیر مایه و همچنین به عنوان بوی نمک استفاده می گردد. این ماده همچنین به عنوان آمونیاک نانوایی شناخته می شود و از مواد خمیر مایه و جوش شیرین و بکینگ پودر مدرن است. این یکی از اجزای آن است که در گذشته به عنوان ناپایدار نمک و نمک هارتشورن شناخته می شد، و در هنگام پخت بوی تندی تولید می کرد.
- آمونیوم کربنات کد 159504 در دما و فشار استاندارد از طریق دو مسیر به آرامی تجزیه می شود.
- از سال 1997 حدود 80.000 تن در سال تولید شده است.
- آمونیوم کربنات کد 159504 در دما و فشار استاندارد از طریق دو مسیر به آرامی تجزیه می شود.
- بنا براین هر نمونه اولیه خالص کربنات آمونیوم به زودی به مخلوطی از محصولات جانبی مختلف تبدیل خواهد شد.
- آمونیوم کربنات می تواند به خودی خود به بی کربنات و آمونیاک آمونیوم تجزیه شود:
- NH4)2CO3 > NH4HCO3 + NH3)
- که بیشتر به دی اکسید کربن ، آب و یک مولکول دیگر آمونیاک تجزیه می شود:
- NH4)HCO3 > N2O + CO2 + NH3)
موارد استفاده آمونیوم کربنات
- آمونیوم کربنات کد 159504 ممکن است به عنوان عامل فرآیند دهنده در دستورالعمل های سنتی،
- به ویژه مواردی از شمال اروپا و اسکاندیناوی (به عنوان مثال Tunnbrod , Speculoos یا Lebkuchen استفاده شود.
- این ماده پیش ماده پودرهای سوخاری است. که امروزه بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
- در اصل از شاخ گوزن های آسیاب شده ساخته می شد و هارتشورن نامیده می شد، امروزه به این ماده آمونیاک نانوایی گفته می شود.
این ماده با تصعید مخلوطی از سولفات آمونیوم و کربنات کلسیم تهیه می شود. و به صورت یک پودر سفید یا یک توده سفت، سفید یا شفاف ایجاد می شود. این به عنوان یک عامل فرآیند فعال کننده حرارت عمل می کند و به دی اکسید کربن (خمیر مایه)، آمونیاک تجزیه می شود. (که می بایست پراکنده شود) و آب. گاهی اوقات با بی کربنات سدیم ترکیب می شود تا به عنوان یک بکینگ پودر مضاعف تقلید کند و به شما کمک کند .هر بوی آمونیاکی که پخته نشده است را بپوشاند.
خواص آمونیوم کربنات کد 159504
همچنین به عنوان تنظیم کننده اسیدیته عمل می کند. می توان آن را با بکینگ پودر جایگزین نمود، اما این ممکن است بر طعم و بافت محصول نهایی تاثیر بگذارد. از آمونیاک بی کربنات باید برای ایجاد کالاهای پخته و خشک نازک مانند کراکر و کلوچه استفاده می شود. این اجازه را می دهد تا بوی آمونیاک قوی بپزد. از این ماده نباید برای تهیه مواد پخته شده مرطوب مانند کیک استفاده شود زیرا آمونیاک آب دوست استو طعم تلخی قوی بر جای می گذارد.
آمونیوم کربنات کد 159504 جزو ترکیبات اصلی نمکهای بو است ، اگر چه مقیاس تجاری تولید آنها اندک است. شربت سرفه باکلی از کانادا امروز از کربنات آمونیوم به عنوان یک ماده فعال استفاده می کند. که برای کمک به تسکین علائم برونشیت استفاده می شود. همچنین از آن به عنوان استفراغ استفاده می شود. این ماده همچنین در محصولات تنباکو بدون دود مانند Skoal یافت می شود. و در محلول آبی به عنوان ماده تمیز کننده لنز عکاسی مانند “پاک کننده لنز” Kodak از ایستمن Kodak استفاده می شود.
فروش – آمونیوم کربنات کد159504
شرکت شیمی کهن یکی از بزرگترین وارد کنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی، آزمایشگاهی و مواد شیمیایی صنعتی،آمونیوم کربنات کد 159504 می باشد.که در زمینه واردات و توضیع این محصولات از تجربه بسیار بالایی برخوردار است. شما می توانید جهت تهیه این محصولات (اصلی) با بخش فروش شرکت تماس گرفته و با کارشناسان این شرکت در ارتباط باشید و یا از طریق کانال واتساپ شرکت نام محصول به همراه میزان نیاز خود را ارسال تا در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید.
جهت دریافت برگه آنالیز یا SDS این کالا بروی این لینک کلیک کنید .
جهت محصولات بیشتر واستعلام سریع قیمت محصولات مرک (آلمان) و مواد شیمیایی سیگماآلدریچ میتوانید از طریق کانال واتساپ شرکت با ارسال نام ماده و مقدار نیاز در کمترین زمان پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید.