ساعات کار از ساعت 8:30 صبح تا 18 بعد از ظهر
tel

تاثیر عسل بر زخم میکروبیولوژي عسل

دسته بندی
تماس / Contact
  • تلفن : 66985887-021
  • واتس آپ _ تلگرام 09122885447
  • ایمیل : meshkanim1984@gmail.com

تاثیر عسل بر زخم میکروبیولوژي عسل

تاثیر عسل بر زخم میکروبیولوژي عسل – عسل یک داروی باستانی برای درمان زخم های عفونی است که اخیراً توسط حرفه پزشکی “دوباره” کشف شده است.

عسل چیست؟ عسل یک ماده شیرین طبیعی است که توسط زنبورهای عسل از شهد یا شکوفه ها یا از ترشح قسمت های زنده گیاهان یا ترشحات گیاهان تولید می شود و زنبورهای عسل آن را جمع آوری، تبدیل و با مواد خاص خود ترکیب می کنند تا رسیده و بالغ شوند. همچنین به عنوان ترشح شهد و ساخارین از گیاهان، جمع آوری، اصلاح و ذخیره شده به عنوان عسل در لانه زنبور عسل توسط زنبورهای عسل، تعریف می شود.

ال پرولین یکی از محصولات پرفروش شرکت مرک می باشد. این محصول در شرکت شیمی کهن که یکی از نمایندگی های  فروش مواد شیمیایی مرک  است. این شرکت آماده ارائه خدمات در حوزه فروش مواد شیمیایی از جمله ال پرولین کد مرک 107434 با کیفیت عالی، و قیمت مناسب به مشتریان است.

میکروبیولوژی عسل تاثیر عسل بر زخم میکروبیولوژي عسل

استفاده از عسل در مراقبت های پزشکی هر روز در حال افزایش است و بسیاری از نویسندگان به اهمیت و نقش آن در مراقبت از زخم اشاره می کنند. گزارش هایی وجود دارد که عسل حاوی میکروارگانیسم های زیادی از جمله باکتری ها و قارچ ها است.

هدف این مقاله برجسته کردن کاربردهای مختلف، ارگانیسم‌هایی که معمولاً در عسل یافت می‌شوند، نحوه ورود موجودات به عسل و تأثیر آنها بر زخم‌ها و مراقبت از زخم است. آیا وجود این ارگانیسم ها عامل محدود کننده ای برای استفاده از عسل در درمان زخم نخواهد بود؟ این همان چیزی است که این بررسی قصد دارد به آن پاسخ دهد.

شرکت شیمی کهن ،نمایندگی مواد شیمیای مرک در ایران می باشد. این شرکت ارائه دهنده خدمات به مشتریان عزیز می باشد. کلیه محصولات مواد شیمیایی آزمایشگاهی از جمله مواد مرک، سیگماآلدریچ و کلیه محصولات آزمایشگاهی را به مشتریان ایرانی ارائه می دهد.

نمایندگی مرک آلمان تقریبا در تمام عمر خود (غیراز دو دهه اخیر ) شرکت خصوصی بوده است. در سال 1995 تشکیلات قانونی شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل شد. البته هنوز هم 70 درصد سهام شرکت متعلق به خانواده مرک است.

بیشتر بخوانید : پرولین عسل – آیا زنبور از شکر تغذیه کرده است؟

میکروارگانیسم های موجود در عسل تاثیر عسل بر زخم میکروبیولوژي عسل

تولید عسل و همچنین فرآیند ذخیره سازی عامل حضور میکروارگانیسم ها است. گفته می شود اکثر این ارگانیسم ها به شکل غیر فعال هستند زیرا به سختی می توانند در عسل زنده بمانند زیرا خواص متعددی از جمله رطوبت سنجی، هیپراسمولاریته، اسیدیته، محتوای پراکسید، فعالیت آنتی بیوتیکی (بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در عسل – آزمایشگاه رادگستر) و غیره دارد.

پیشنهاد ما این است که قبل از شروع درمان با عسل، زخم هایی که باید با عسل درمان شوند، یعنی با سواب برای میکروارگانیسم های موجود بر روی زخم و حساسیت آنها به عسل بررسی شوند. این به انتخاب دقیق زخم‌هایی کمک می‌کند که ممکن است با عسل به خوبی عمل کنند و در مقابل سایر خواص عسل که به بهبود زخم کمک می‌کنند مقاومت نکنند.

 

تاثیر عسل بر زخم میکروبیولوژي عسل

دارویی باستانی به اسم عسل – میکروبیولوژی عسل

عسل یک داروی باستانی برای درمان زخم های عفونی است که اخیراً توسط حرفه پزشکی “دوباره” کشف شده است، به ویژه در مواردی که عوامل درمانی مدرن مرسوم در حال شکست هستند. پاکسازی عفونت از زخم ها، بدون عوارض جانبی برای سرعت بخشیدن به روند بهبود. همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می دهد عسل ممکن است به طور فعال باعث بهبودی شود. در مطالعات آزمایشگاهی نشان داده شده است که این گیاه دارای اثر ضد میکروبی در برابر طیف وسیعی از باکتری ها و قارچ ها است. در میان باکتری‌ها سودوموناس آئروژینوزا قابل توجه است که یک ارگانیسم بدنام در مقاومت به ترکیبات ضد میکروبی است.
بنابراین آیا تناقضی در اهمیت پزشکی عسل وجود دارد که از یک سو حاوی چندین میکروب است و از سوی دیگر علیه بسیاری از موجودات زنده فعال است؟

شیمی کهن پیشرو در ارائه و فروش مواد شیمیایی با کیفیت منحصر به فرد و مناسب­ ترین قیمت، همواره در کسب اعتماد مشتریان خود کوشا بوده است.

آنالیز عسل تاثیر عسل بر زخم میکروبیولوژي عسل

عسل در درجه اول حاوی قند و آب است. شکر ۹۵ تا ۹۹ درصد ماده خشک عسل را تشکیل می دهد. اکثر آنها قندهای ساده، فروکتوز (38.2٪) و گلوکز (31.3٪) هستند که 85-95٪ از کل قندها را تشکیل می دهند. اینها قندهای “ساده” هستند، قندهای 6 کربنه که به راحتی توسط بدن جذب می شوند. قندهای دیگر عبارتند از دی ساکاریدها مانند مالتوز، ساکارز و ایزومالتوز. الیگوساکاریدهای کمی نیز وجود دارند.

آب دومین جزء مهم عسل است. محتوای آن بسیار مهم است، زیرا بر ذخیره عسل تأثیر می گذارد. محتوای آب نهایی به عوامل محیطی متعددی در طول تولید از جمله آب و هوا و رطوبت داخل کندو و همچنین به شرایط شهد و تصفیه عسل در هنگام استخراج و نگهداری بستگی دارد. اسیدهای آلی 0.57 درصد از عسل را تشکیل می دهند و شامل اسید گلوکونیک می شود که محصول جانبی هضم آنزیمی گلوکز است. اسیدهای آلی مسئول اسیدیته عسل هستند و تا حد زیادی به طعم خاص آن کمک می کنند.

مواد معدنی در عسل

مواد معدنی در عسل به مقدار بسیار کم (17/0 درصد) وجود دارد که پتاسیم فراوان ترین آنهاست. بقیه کلسیم، مس، آهن، منگنز و فسفر هستند. ترکیبات نیتروژنی که در میان آنها آنزیم ها از ترشح بزاق زنبورهای عسل کارگر منشاء می گیرند نیز وجود دارد. نقش مهمی در تشکیل عسل دارند. آنزیم های اصلی عسل اینورتاز (ساکارز)، دیاستاز (آمیلاز) و گلوکز اکسیداز هستند.
ویتامین‌های C، B (تیامین) و کمپلکس B2 مانند ریبوفلاوین، اسید نیکوتینیک و اسید پانتوتنیک B6 نیز یافت می‌شوند.
آگاهی از فرآیند تولید عسل برای درک راه های مختلف ورود باکتری ها و سایر میکروارگانیسم ها به عسل مهم است.

شرکت شیمی کهن یکی از نمایندگی فروش مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی است. این شرکت آماده ارائه خدمات در حوزه فروش مواد شیمیایی با کیفیت عالی، و قیمت مناسب به مشتریان است. این شرکت نمایندگی فروش مواد شیمیایی سیگما  دارد. جهت آگاهی از قیمت فروش مواد شیمیایی می توانید ابتدای همین صفحه را ملاحظه فرمایید.

 

فرایند تولید عسل و میکروبیولوژی تاثیر عسل بر زخم میکروبیولوژي عسل

تولید عسل با جمع آوری شهد و گرده گل ها توسط زنبورها آغاز می شود اما فقط از شهد برای تهیه عسل استفاده می شود. شهد عمدتاً آب با قندهای محلول است و مقدار قندها بسیار متفاوت است اما معمولاً 25 تا 70 درصد است. به عنوان “پاداش” توسط گیاه برای جذب زنبورها توصیف شده است. توسط زنبورهای عسل با فروکردن پروبوسیس خود به داخل شهد گل‌ها مکیده می‌شود و از مری به قفسه سینه و در نهایت به شکم می‌رسد. گرده در سبدهای گرده روی پای عقبی به کندو منتقل می شود در حالی که شهد در معده منتقل می شود

در داخل کندو، شهد را در سلول های لانه زنبوری مومی قرار می دهند و آب اضافی آن تبخیر می شود تا زمانی که عسل تقریباً 83٪ شکر و 17٪ آب شود. این چند روز طول می کشد. سپس سلول ها با یک لایه موم پوشانده می شود که بعداً زمانی که زنبورها نیاز به خوردن عسل دارند، برداشته می شود.

هنگامی که مقدار زیادی شهد جمع آوری می شود، زنبورها با استفاده از بال های خود برای تهویه کندو، تبخیر را تسریع می کنند. شکر هم عوض شده قند موجود در شهد بیشتر ساکارز است که دارای مولکول های بزرگ است. زنبورها یک آنزیم (اینورتاز) تولید می کنند که هر مولکول ساکارز را با تبخیر آب اضافی به گلوکز و فروکتوز می شکند و ساکارز را به قندهای کوچکتر تبدیل می کند.

نتیجه: 

زنبورها عسل را برای رشد مخمر و سایر میکروارگانیسم ها بسیار غلیظ می کنند. برای استخراج عسل، با استفاده از چاقوی تیز که در آب گرم گرم شده است، کلاهک را جدا می کنند. سپس شانه ها را داخل سانتریفیوژ گذاشته و عسل را خارج می کنند. گاهی اوقات عسل با فشاری خارج می شود که لزوماً شانه ها را از بین می برد و ممکن است میزان موم موجود در عسل را کاهش دهد.

خواص فیزیکی عسل

عسل علاوه بر ترکیب و طعم، چندین ویژگی مهم نیز دارد. عسل تازه استخراج شده یک مایع چسبناک است. ویسکوزیته آن به انواع زیادی از مواد بستگی دارد و بنابراین با ترکیب آن و به ویژه با محتوای آب آن متفاوت است. ویسکوزیته یک پارامتر فنی مهم در طول فرآوری عسل است زیرا باعث کاهش جریان عسل در طول پردازش، استخراج، پمپاژ، گیرش، فیلتراسیون، اختلاط و بطری عسل می شود.

بیشتر بخوانید : فلزات سنگین در عسل آنالیز و آزمون

رطوبت سنجی تاثیر عسل بر زخم میکروبیولوژي عسل

یکی دیگر از خواص عسل است و بیانگر توانایی عسل در جذب و نگهداری رطوبت از محیط است. با این حال، در طول پردازش یا ذخیره سازی، همان رطوبت سنجی می تواند مشکل ساز شود و به دلیل محتوای آب اضافی، در نگهداری و ذخیره سازی مشکل ایجاد کند. عسل معمولی با محتوای آب 18.8 درصد یا کمتر، رطوبت هوای با رطوبت نسبی بالای 60 درصد را جذب می کند. رسانایی حرارتی عسل از 118 تا 143×10 Cal/cm2/sec/°C13 متغیر است. بنابراین می توان مقدار حرارت، سرد کردن و اختلاط لازم برای تصفیه مقدار معینی از عسل یعنی قبل و بعد از فیلتراسیون یا پاستوریزاسیون را محاسبه کرد.

کشش سطحی عسل با منشا عسل متفاوت است و احتمالاً به دلیل مواد کلوئیدی است. همراه با ویسکوزیته بالا، مسئول ویژگی های کف کردن عسل است.

 

تاثیر عسل بر زخم میکروبیولوژي عسل

ویژگی رنگ در عسل

رنگ عسل مایع از شفاف و بی رنگ (مانند آب) تا کهربایی تیره یا سیاه متغیر است. رنگ های مختلف عسل اساساً همه سایه های زرد، کهربایی هستند. مانند رقت ها یا غلظت های مختلف شکر دوربین دار، که به طور سنتی به عنوان استاندارد رنگ استفاده می شود. رنگ بسته به منشا گیاهی، سن و شرایط نگهداری متفاوت است، اما شفافیت یا شفافیت به مقدار ذرات معلق مانند گرده بستگی دارد. رنگ های عسلی که کمتر رایج هستند زرد روشن (آفتابگردانی)، ته مایل به قرمز (مهره سینه)، مایل به خاکستری (اکالیپتوس) و مایل به سبز (عسلک) هستند.

هنگامی که متبلور شد، رنگ عسل روشن تر می شود زیرا کریستال های گلوکز سفید هستند. رنگ عسل اغلب بر حسب میلی‌متر در مقیاس 14، 15 P نشان داده می‌شود. روش‌های جدیدتر اما رایج‌تر توصیف رنگ از جذب طیفی رنگ عسل استفاده می‌کنند. کریستالیزاسیون عسل از تشکیل کریستال های گلوکز مونوهیدرات حاصل می شود که از نظر تعداد، شکل، ابعاد و کیفیت با ترکیب و شرایط نگهداری عسل متفاوت است. هرچه آب کمتر و گلوکز عسل بیشتر باشد، تبلور سریعتر می شود.
Burgget17 گزارش داد که اثر هیپراسموتیک عسل و در نتیجه ماهیت هیپراسموتیک به دلیل غلظت زیاد مواد جامد و رطوبت کم

از رشد باکتری ها و مخمرها جلوگیری می کند زیرا آب را از موجودات خارج می کند و آنها را با خشک شدن از بین می برد.

بیشتر بخوانید :هیدروکسی متیل فورفورال چیست؟ آزمون آن در عسل

عسل به عنوان غذا

عسل بیشتر در حالت نگهداری نشده، یعنی مایع، متبلور یا در شانه مصرف می شود. در این اشکال، آن را به عنوان دارو گرفته می شود، به عنوان غذا خورده می شود یا به عنوان یک عنصر در دستور العمل های غذایی مختلف گنجانده می شود. تولید شیرینی، عسل همچنان جزء بسیاری از محصولات سنتی است که به مقدار قابل توجهی در داخل مصرف می شود و همچنین صادر می شود. محصولات ژلاتینی یا صمغی، می توان از عسل به عنوان طعم دهنده استفاده کرد. بخش صنعتی، برخی از فرآورده های شیر عسل مانند پاستوریزه و شیرین شده با عسل برای نگهداری طولانی مدت وجود دارد.

 صنعت نوشیدنی های غیر الکلی صنعتی، استفاده از عسل نسبتاً اخیراً گسترش یافته است و در سال 1990 گسترش یافته است. بیش از 40 نوشیدنی عسل جدید در ژاپن معرفی شد که یکی از آنها توسط شرکت بطری کوکا کولا توکیو معرفی شد. بسیاری از آب میوه ها، عسل به عنوان طعم دهنده و شیرین کننده اضافه می شود.

میکروب های موجود در عسل تاثیر عسل بر زخم میکروبیولوژي عسل

میکروارگانیسم هایی که در عسل زنده می مانند آنهایی هستند که در برابر قند غلیظ، اسیدیته و سایر ویژگی های ضد میکروبی عسل مقاومت می کنند.
منابع اولیه آلودگی میکروبی احتمالاً شامل گرده، دستگاه گوارش زنبورهای عسل، خاک، گرد و غبار، هوا و گل ها است.
میکروب های موجود در لانه زنبوری عمدتاً باکتری ها و مخمرها هستند و از زنبورها، مواد خام (شهد) یا از منابع خارجی می آیند.

لاروها ممکن است در ابتدا عقیم باشند اما توسط کارگران با شهد و گرده تغذیه می شوند و بنابراین قبل از شفیره شدن توسط شهد، گرده و فلور کارگر تلقیح می شوند.
Sackelt21 مشاهده کرده است که گونه های باسیلوس، میکروکوکوس و ساکارومایسس را می توان به راحتی از لانه زنبورها و زنبورهای بالغ جدا کرد. تعدادی گونه میکروبی از مدفوع لارو زنبور عسل جداسازی شده است.

روده زنبورها حاوی 1٪ مخمر، 27٪ باکتری های گرم مثبت از جمله باسیلوس، باکتریدیوم، استرپتوکوک و کلستریدیوم است. 70 درصد باکتری های گرم منفی یا متغیر گرم شامل آکروموباکتر، سیتروباکتر، انتروباکتر، اروینیا، اشریشیا کلی، فلاووباکتریوم، کلبسیلا، پروتئوس و سودوموناس26. منابع اولیه مخمر مقاوم به قند، گل و خاک است.

منابع ثانویه آلودگی میکروبی در عسل عبارتند  از

از انسان، تجهیزات، ظروف، باد، گرد و غبار و غیره. مخمرها از تجهیزات خانه های عسل بازیابی شده اند. تجهیزات آلوده می توانند مخمر را وارد عسل تمیز کنند24. راه های احتمالی انتقال به عسل استخراج شده عبارتند از: هوا (در خانه یا زمانی که عسل بسته بندی شده است)، مواد غذایی (از عفونت های پوستی، عطسه یا آلودگی مدفوع).

میکروارگانیسم های موجود در عسل شناسایی شده اند) 22. آنها شامل باکتری ها، مخمرها و کپک ها هستند (جدول 1). بیشتر باکتری ها و سایر میکروب ها نمی توانند در عسل رشد یا تولید مثل کنند، یعنی غیر فعال هستند و این به دلیل فعالیت ضد باکتریایی عسل است.

باکتری‌های مختلفی به عسل جمع‌آوری‌شده در دمای ۲۰ درجه سانتی‌گراد تلقیح شده‌اند. نتیجه از دست دادن زنده ماندن باکتری در عرض 8 تا 24 روز را نشان داد. تعداد اسپور 4 ماه پس از آن ثابت ماند. باسیلوس سرئوس، کلستریدیوم پرفرنجس و اسپورهای کلستریدیوم بوتولینیوم به عسل تلقیح و در دمای 25 درجه سانتی گراد نگهداری شدند.

فروش ال پرولین مرک

جهت خرید ال پرولین مرک ، سیگماآلدریچ ، ساپلکو با خلوص بالا و نیز دریافت قیمت ال پرولین میتوانید از طریق سیستم های تماس با ما اقدام نمایید. همچنین فروش آمینو اسید ال پرولین تولید شرکت های هندی و چینی و کره ای با خلوص بالا در حجم های متنوع توسط این گروه تجاری صورت میپذیرد. ارسال محصول اسید آمینه ال پرولین جهت تمام نقاط کشور توسط این گروه بازرگانی صورت گرفته و از طرق مختلف قابل ارسال میباشد.

قیمت – فروش مواد شیمیایی مرک آلمان – شیمی کهن

شرکت شیمی کهن یکی از بزرگترین وارد کنندگان و فروشندگان در زمینه فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی می باشد. این شرکت در زمینه واردات این محصولات از تجربه بسیار بالایی برخوردار است. شما می توانید جهت خرید محصولات نمایندگی مرک و تهیه این محصول (اصلی) با بخش فروش شرکت تماس گرفته و با کارشناسان  این شرکت در ارتباط باشید.

همچنین از طریق کانال واتساپ شرکت نام محصول  را به همراه میزان نیاز خود ارسال کنید. در کمترین زمان  ممکن پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید. امیدواریم بتوانیم با ارائه محصولات اصلی و با بهترین کیفیت شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری کنیم .

جهت محصولات بیشتر در نمایندگی مرک و استعلام سریع قیمت میتوانید ازطریق کانال واتساپ شرکت با ارسال نام ماده و مقدار نیاز درکمترین زمان پاسخ استعلام خود رادریافت نمائید.

 

جهت اطلاعات بیشتر محصولات مرک آلمان کلیک کنید:

راههای ارتباطی :
021-66895887 (ساعات تماس:8:30 الی 19)
واتساپ:09122885447  (ساعات تماس 24ساعت) 

تماس با ما
موبایل

شماره تماس

09122885447

تلفن ثابت

شماره تماس

02166895887

اطلاعات
اطلاعات
بازگشت