آنتی بیوتیک در عسل – این آنتی بیوتیک ها مورد استفاده زنبورداران است تا کلونی خود را از عفونت حفظ کنند. ولی باقی مانده این آنتی بیوتیک ها میتوانند مانند باقیمانده سموم در عسل برای انسان بسیار مضر باشد.
عسل چیست؟ عسل یک ماده شیرین طبیعی است که توسط زنبورهای عسل از شهد یا شکوفه ها یا از ترشح قسمت های زنده گیاهان یا ترشحات گیاهان تولید می شود. و زنبورهای عسل آن را جمع آوری، تبدیل و با مواد خاص خود ترکیب می کنند تا رسیده و بالغ شوند. همچنین به عنوان ترشح شهد و ساخارین از گیاهان، جمع آوری، اصلاح و ذخیره شده به عنوان عسل در لانه زنبور عسل توسط زنبورهای عسل، تعریف می شود.بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در عسل
ال پرولین یکی از محصولات پرفروش شرکت مرک می باشد. این محصول در شرکت شیمی کهن که یکی از نمایندگی های فروش مواد شیمیایی مرک است. این شرکت آماده ارائه خدمات در حوزه فروش مواد شیمیایی از جمله ال پرولین کد مرک 107434 با کیفیت عالی، و قیمت مناسب به مشتریان است.
باقیمانده آنتی بیوتیک در عسل
استفاده از آنتی بیوتیک ها برای مبارزه با بیماری های باکتریایی و قارچی زنبور عسل از دهه 1940 ثبت شده است. اگرچه در حال حاضر در برخی از کشورها آنتی بیوتیک های خاصی در زنبورداری مجاز هستند، تنها تعداد کمی از سیستم های قانونی حداکثر حد باقی مانده در عسل را ارائه می کنند. علاوه بر این، بقایای آنتی بیوتیک های ممنوعه در سراسر جهان مانند کلرامفنیکل، نیتروفوران ها و نیترویمیدازول ها اغلب یافت شده است.بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در عسل
بنابراین، در دسترس بودن روشهای تحلیلی قابل اعتمادی که قادر به تشخیص غلظتها در چند قسمت در میلیارد هستند، اساسی است. پس از یک مرور کلی از استراتژیهای درمان نمونه موجود و تکنیکهای تحلیلی، مهمترین روشهای منتشر شده مورد بحث قرار میگیرند. آمینوگلیکوزیدها و تا حدی تتراسایکلین ها کلاس های دشوارتری برای تجزیه و تحلیل هستند. روندهای فعلی توسعه روش های چند کلاسه و تکنیک های میکرو استخراج برای بهبود مقرون به صرفه بودن کنترل پسماندها در عصر جهانی شدن است.بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در عسل
شرکت شیمی کهن ،نمایندگی مواد شیمیای مرک در ایران می باشد. این شرکت ارائه دهنده خدمات به مشتریان عزیز می باشد. کلیه محصولات مواد شیمیایی آزمایشگاهی از جمله مواد مرک، محصولات سیگماآلدریچ و کلیه محصولات آزمایشگاهی را به مشتریان ایرانی ارائه می دهد.بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در عسل
نمایندگی مرک آلمان تقریبا در تمام عمر خود (غیراز دو دهه اخیر ) شرکت خصوصی بوده است. در سال 1995 تشکیلات قانونی شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل شد. البته هنوز هم 70 درصد سهام شرکت متعلق به خانواده مرک است.
باقیمانده آنتی بیوتیک در عسل و تاثیر جهانی آن
عسل به عنوان ماده غذایی طبیعی و سالم شناخته می شود. تولید سالانه عسل جهان حدود 1.4 میلیون تن برآورد شده است. آسیا بزرگترین تولیدکننده عسل است که حدود 40 درصد از تولید جهانی را به خود اختصاص داده است. منابع آلودگی می تواند محیطی و زنبوری باشد.بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در عسل
آلاینده های محیطی عبارتند از آفت کش ها، فلزات سنگین در عسل، باکتری ها و رادیواکتیویته. این آلاینده ها در هوا، آب، خاک و گیاهان وجود دارند و توسط زنبورها به کندوها منتقل می شوند. از سوی دیگر، آلایندههای حاصل از فعالیتهای زنبورداری شامل کنهکشهای مورد استفاده برای کنترل کنههای انگلی (عمدتاً واروآ)، مواد دافع زنبور عسل مورد استفاده در برداشت عسل، آفتکشها برای کنترل پروانه موم و سوسکهای کندوی کوچک و آنتیبیوتیکها هستند.
بیشتر بخوانید : پرولین عسل – آیا زنبور از شکر تغذیه کرده است؟
کیفیت عسل در زمان استفاده از آنتی بیوتیک
آنتی بیوتیک ها عمدتاً در عسل یافت می شوند زیرا در زنبورداری برای درمان بیماری های باکتریایی استفاده می شوند. البته گزارشی مبنی بر مقاومت این باکتری ها به تتراسایکلین در برابر استفاده گسترده از آن گزارش نشده است. آنتی بیوتیک های دیگری نیز وجود دارند که در حال حاضر در زنبورداری استفاده می شوند مانند اریترومایسین، لینکومایسین، موننسین، استرپتومایسین و انروفلوکساسین.بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در عسل
با این حال، استفاده از آنتی بیوتیک ها در زنبورداری در برخی از کشورهای اتحادیه اروپا غیرقانونی است.استفاده گسترده از آنتی بیوتیک ها منجر به تجمع بقایای عسل شده و کیفیت آن را کاهش داده و بازاریابی آن را دشوارتر می کند.
در حالی که باقیمانده های آنتی بیوتیک در عسل نشان می دهد نیمه عمر نسبتاً طولانی دارند، ممکن است مستقیماً بر مصرف کنندگان تأثیر بگذارند و باعث ایجاد واکنش های آلرژیک در افراد حساس، اختلال در سیستم خون سازی و القای سویه های مقاوم باکتری شوند.بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در عسل
نگرانی ها درباره باقیمانده آنتی بیوتیک در عسل
بقایای آنتی بیوتیک در عسل اخیراً به یک نگرانی عمده مصرف کنندگان تبدیل شده است. تحقیقات نشان می دهد که بقایای آنتی بیوتیک ها در عسل عمدتاً نه از محیط زیست، بلکه از شیوه های نامناسب زنبورداری سرچشمه می گیرد. گزارشهای بینالمللی متعددی از باقیماندههای آنتیبیوتیک در نمونههای عسل وجود دارد. مطالعه دیگر شواهدی مبنی بر وجود بسیاری از باقیماندههای آنتیبیوتیک در مقادیر قابلتوجهی بالا در نمونههای عسل جمعآوریشده از بازار را نشان داد.
شیمی کهن پیشرو در ارائه و خرید مواد شیمیایی با کیفیت منحصر به فرد و مناسب ترین قیمت، همواره در کسب اعتماد مشتریان خود کوشا بوده است.
کلرامفنیکل در عسل
کلرامفنیکل، یک آنتی بیوتیک با طیف وسیع و یک سرطانزای بالقوه است که استفاده از آن در حیوانات تولیدکننده غذا از جمله زنبورهای عسل در کانادا، ایالات متحده، اتحادیه اروپا و سایر کشورها ممنوع است. در 8.88 درصد از نمونههای عسل شناسایی شد و بین 0.0 تا 0.3 نانوگرم در گرم بود ، و بیشتر موارد مثبت با نمونههای پاییزی (7.4 درصد) مرتبط بود.
بر اساس نتایج، کلرامفنیکل در مقایسه با سایر آنتیبیوتیکهای مورد مطالعه، نشان داد که کمترین موارد مثبت نمونههای عسل و کمترین مقدار (در محدوده 0.0 تا 0.3 نانوگرم در گرم) مشاهده شد (05/0 > P). نتایج آزمایشگاه های مختلف نشان داد که بخش بزرگی از عسل چینی و همچنین عسل کشورهای مختلف حاوی کلرامفنیکل در مقادیری بیشتر از استاندارد اتحادیه اروپا 0.3 میکروگرم بر کیلوگرم است.بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در عسل
بیشتر بخوانید : هیدروکسی متیل فورفورال چیست؟ آزمون آن در عسل
آیا زنبور ها به آنتی بیوتیک مقاوم میشوند؟
نتایج این مطالعه نشان داد که این باقیمانده آنتی بیوتیک در سطح استاندارد نظارتی اتحادیه اروپا جداسازی شده است (05/0 > P). برای مدت طولانی از اکسی تتراسایکلین و سولفونامیدها برای محافظت از زنبورهای عسل در برابر عفونت استفاده میشد و معمولاً در برابر بیماریهای ناخوشایند باکتریایی توسط زنبورداران استفاده میشد.
اما استفاده سیستماتیک از این آنتیبیوتیکها باعث ایجاد مقاومت میشد.در سال 2002، بقایای تتراسایکلین ها (از 0.0 تا 2.1 میلی گرم بر کیلوگرم) در 19 نمونه از 113 نمونه عسل فرانسوی شناسایی شد. تنها دو تولید کننده قبلاً نشان داده بودند که از تتراسایکلین ها استفاده می کنند.
شرکت شیمی کهن یکی از نمایندگی فروش مواد شیمیایی صنعتی و آزمایشگاهی است. این شرکت آماده ارائه خدمات در حوزه فروش مواد شیمیایی با کیفیت عالی، و قیمت مناسب به مشتریان است. این شرکت نمایندگی فروش مواد شیمیایی سیگما دارد. جهت آگاهی از قیمت فروش مواد شیمیایی می توانید ابتدای همین صفحه را ملاحظه فرمایید.
نتیجه
وجود باقی مانده آنتی بیوتیک در عسل به ویژه برای سلامتی انسان خطرناک است، بنابراین نظارت بر باقی مانده آن ها در غذا ضروری است. کیفیت و ایمنی عسل از دغدغه های اساسی جامعه کنونی است. وجود احتمالی بقایای عسل یا محصولات جانبی آن مستلزم ارزیابی دقیق ایمنی این محصولات و کنترل ساخت، بازاریابی و استفاده از آنها است. برای دستیابی به این اهداف، قانونی وضع شده است که نیاز به مجوز بازاریابی برای همه محصولات دارویی دامپزشکی دارد.
فروش ال پرولین مرک :
جهت خرید ال پرولین مرک ، سیگماآلدریچ ، ساپلکو با خلوص بالا و نیز دریافت قیمت ال پرولین میتوانید از طریق سیستم های تماس با ما اقدام نمایید ، همچنین فروش آمینو اسید ال پرولین تولید شرکت های هندی و چینی و کره ای با خلوص بالا در حجم های متنوع توسط این گروه تجاری صورت میپذیرد. ارسال محصول اسید آمینه ال پرولین جهت تمام نقاط کشور توسط این گروه بازرگانی صورت گرفته و از طرق مختلف قابل ارسال میباشد.بررسی باقیمانده آنتی بیوتیک در عسل
قیمت – فروش مواد شیمیایی مرک آلمان – شیمی کهن
شرکت شیمی کهن یکی از بزرگترین وارد کنندگان و فروشندگان در زمینه فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی می باشد. این شرکت در زمینه واردات محصولات مرک از تجربه بسیار بالایی برخوردار است. شما می توانید جهت خرید محصولات نمایندگی مرک و تهیه این محصول (اصلی) با بخش فروش شرکت تماس گرفته و با کارشناسان این شرکت در ارتباط باشید.
همچنین از طریق کانال واتساپ شرکت نام محصول را به همراه میزان نیاز خود ارسال کنید. در کمترین زمان ممکن پاسخ استعلام خود را دریافت نمائید. امیدواریم بتوانیم با ارائه محصولات اصلی و با بهترین کیفیت شما را برای رسیدن به اهدافتان یاری کنیم .
جهت محصولات بیشتر در نمایندگی مرک و استعلام سریع قیمت میتوانید ازطریق کانال واتساپ شرکت با ارسال نام ماده و مقدار نیاز درکمترین زمان پاسخ استعلام خود رادریافت نمائید.
جهت اطلاعات بیشتر محصولات مرک آلمان کلیک کنید:
راههای ارتباطی :
021-66895887 (ساعات تماس:8:30 الی 19)
واتساپ:09122885447 (ساعات تماس 24ساعت)