توجه : با توجه به متغیر بودن قیمت ها تماس بگیرید
09122885447 09122885447

فروش لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی

فروش لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی

فروش لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی شیمی کهن  به شکلی حرفه ای انجام شده و شما می توانید تمامی این تجهیزات را در کیفیت های درجه یک از این گروه تخصصی، خریداری نمایید. برای خرید فروش لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی غالبا یک مشاوره فنی نیز پیش از آن نیاز خواهد بود و برخی اوقات مشتری نیاز به دریافت اطلاعات جامع و کامل نسبت به محصولات مختلف دارد.

چیزی که درشیمی کهن داریم، چندین سال تجربه بهینه در این خصوص و حضور کارشناسان مجرب و متخصص است. به این ترتیب می توانید از کیفیت و رعایت استانداردهای جهانی در تجهیزات آزمایشگاهی شیمی کهن اطمینان داشته باشید.

فروش لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی شامل چه مواردی می شود :

فروش لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی را می توان در دسته بندی های مختلفی قرار داد. به طور مثال بخش فروش تجهیزات آزمایشگاهی صنایع غذایی را داریم و این به بخش های دیگری چون تجهیزات آزمایشگاهی آرد و غلات، تجهیزات آزمایشگاهی آب و فاضلاب، تجهیزات آزمایشگاهی نفت و گاز و پتروشیمی، تجهیزات آزمایشگاهی کشاورزی و گیاه شناسی، تجهیزات آزمایشگاهی روغن و گریس، تجهیزات آزمایشگاهی رنگ و رزین، تجهیزات آزمایشگاهی ژنتیک و آسیب شناسی، تجهیزات آزمایشگاهی داروسازی و … بسط داده می شود.

بدیهی است که در هر بخش فروش لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی با مسائل مربوط به خود همراه است و باید هر یک از این وسایل و تجهیزات دارای درجه کیفی A بوده و به بالاترین استانداردهای دقت مجهز باشند. در غیر این صورت صنایع وابسته به آن ها به مشکل برخورد کرده و فرآیند تشخیص، اندازه گیری و هر آن چیز دیگری که به این تجهیزات وابسته باشد، با اختلال روبرو خواهد شد. بنابراین خرید تجهیزات خاص آزمایشگاهی، به هیچ وجه چیزی نیست که بخواهیم آن را از تامین کننده یا تولیدکننده نامعتبر و متفرقه تهیه کنیم.

به طور نمونه در لوازم مصرفی آزمایشگاه، شیشه آلات مربوط به آن و محیط های کشت و کیت های آزمایشگاهی، کمترین ضریب خطا، موجب مختل شدن نتایج آزمایش های تشخیصی خواهد شد و این به طور کلی اعتبار آزمایشگاه را زیر سوال می برد.

تجهیزات آزمایشگاهی در بخش های مختلف در نمونه های زیر می باشد

  • تجهیزات آزمایشگاهی صنایع غذایی: از جمله سوکسله اتومات، اتوانالایزر مواد غذایی، پلاریمتر اتوماتیک، رطوبت سنج مواد غذایی و …
  • تجهیزات آزمایشگاهی آرد و غلات: از جمله آمیلوگراف، اکستنسوگراف، گلوتن ایندکس و گلوتن واشر، سیاب غلات و …
  • تجهیزات آزمایشگاهی آب و فاضلاب: از جمله کدورت سنج آب و فاضلاب، اکسیژن متر رومیزی، فتومتر آب، راکتور COD و …
  • تجهیزات آزمایشگاهی نفت و گاز و پتروشیمی: از جمله دانسیتومتر، دستگاه اندازه گیری نقطه ریزش و نقطه ابری، دستگاه تقطیر مواد نفتی
  • تجهیزات آزمایشگاهی کشاورزی و گیاه شناسی: از جمله فتوسنتز متر، کلروفیل متر، رطوبت سنج خاک، شوری سنج خاک و …
  • تجهیزات آزمایشگاهی روغن و گریس: از جمله تست پایداری برشی روغن، فوربال تست، تیمکن تست، تعیین اتلاف تبخیر روغن و …
  • تجهیزات آزمایشگاهی رنگ و رزین: از جمله گریندومتر و پیکنومتر، رنگ سنج، ضخامت سنج فیلم تر و …
  • تجهیزات آزمایشگاهی ژنتیک و آسیب شناسی: از جمله میکرو سانتریفیوژ، هموژنایزر التراسونیک، ترمال سایلکر PCR
  • تجهیزات آزمایشگاهی داروسازی: از جمله دستگاه تست پرس قرصی، GC کروماتوگراف گازی، اسپکتروفتومتر دوپرتویی

فروش لوازم آزمایشگاهی

وسایل آزمایشگاهی

وسایل آزمایشگاهی را می توان در تمامی دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی مشاهده نمود. برای هر گونه آزمایش و تحقیق بر روی مواد و تولید دارو می بایست یک آزمایشگاه با تجهیزات مناسب داشت هر چقدر تحقیقات گسترده تر و حساس باشد می بایست از وسایل آزمایشگاهی حرفه ای تری بهره گرفت. این تجهیزات از برند و شکل های گوناگونی برخوردار می باشند. در سالهای اخیر ایران نیز توانسته برخی از این تجهیزات را تولید نماید و جایگاهی در بین مصرف کنندگان برای خود ایجاد نماید.

بخش اول :

  • قیف : وسیله ای شیشه ای، پلاستیکی و … برای انتقال مایع ها از ظرفی به ظرف دیگر همچنین در صاف کردن و… به کار می رود.
  • لوله ی آزمایش : لوله ای است برای نگهداری و گرم کردن محلول ها و مایعات و نباید در هنگام گرم کردن آن بیش از 1/3 ظرفیت آن را پر کرد.
  • آن را ته گرد می سازند تا در برابر گرمای مستقیم آتش، نشکند.
  • پرس لوله با لوله شور : نوعی برس که برای شستن و تمیز کردن دیواره ی درونی لوله ی آزمایش کاربرد دارد.
  • برای شستن لوله آزمایش، برس را درون لوله آزمایش قرار می دهند و می چرخانند.
  • جا لوله ی آزمایش : وسیله ای چوبی، پلاستیکی یا فلزی که برای نگهداری لوله آزمایش کاربرد دارد.
  • لوله گیر : وسیله ای فلزی یا چوبی که برای نگهداری لوله آزمایش به هنگام گرم کردن (لوله گیر فلزی) و گرفتن آن (لوله گیر چوبی) به کار می رود.
  • لیوان آزمایشگاهی یا بشر : لیوان آزمایشگاهی که دارای دو نوع شیشه ای و پلاستیکی می باشد.
  • از بشر برای برداشتن حجم معینی از مایعات و گرم کردن محلول ها، تهیه محلول ها، حل کردن مواد و انتقال محلول ها استفاده می گردد.
  • بشر به اندازه های حجمی متفاوت موجود است.
  • آن را روی سه پایه و توری نسوز قرار می دهند.
  • برای تبخیر، گرم کردن، صاف کردن و غیره… کاربرد دارد.
  • با توجه به حجم آن مشخص می شود(مانند:600 سی سی، 250 سی سی، 1000 سی سی و…)

بخش دوم :

  • قیف جدا کننده (دکانتور) : از آن برای جدا نمودن مایعاتی که مخلوط نشدنی هستند مانند آب و نفت کاربرد دارد.
  • شیشه ساعت : برای تبخیر سریع مایعات و محلول ها استفاده می شود.
  • بوته ی چینی : وسیله ای فلزی یا چینی که برای سوزاندن و یا ذوب کردن مواد به کار می رود.
  • آن را با انبر (یا پنس بوته) برداشته و روی سه پایه و مثلث نسوز قرار می دهند.
  • دسیکاتور (خشک کن) : از آن برای خشک کردن مواد و یا محفوظ ماندن از خطر جذب گازها استفاده می شود.
  • کپسول چینی : از آن برای تبخیر سریع محلول ها و برای ذوب کردن مواد استفاده می شود.
  • چراغ گازی (چراغ بونزن) : به یاد مخترع آن بونزن (شیمیدان آلمانی) نامگذاری شده است.
  • دارای دریچه ی هوا است که هنگامی که از آن استفاده نمی کنیم باید دریچه ی هوا را ببندیم تا آتش، زرد رنگ و سردتر شده و دیده شود.
  • چراغ الکلی : گاهی به جای چراغ گازی به کار می رود.
  • پیش از استفاده حتما باید فتیله را تا حدی در آوریم تا بخارهای الکل بیرون رود و چراغ منفجر نشود.
  • قاشقک (اسپاتول،کاردک) : وسیله ای است چینی یا فلزی، مانند قاشق (با دو سر) که برای برداشتن مواد جامد از ظرفی و انتقال آن به ظرف دیگر کاربرد دارد.

بخش سوم :

  • آبفشان : ظرف محتوی آب مقطر است که برای شستشوی رسوب و یا اضافه نمودن آب مقطر به کار می رود.
  • همزن شیشه ای : میله ای شیشه ای تو پر که برای مخلوط کردن محلول ها و یکنواخت کردن گرمای یک محل به کار می رود.
  • هاون چینی : برای له کردن و ساییدن مواد استفاده می شود. نباید دسته هاون را درون هاون بکوبیم.
  • بورت : یکی از وسایلی که برای اندازه گیری و برداشتن حجم معینی از مایعات بکار می رود.
  • از متداول ترین انواع آن بورت شیر دار است.
  • بر اساس میلی لیتر درجه بندی می شود و صفر آن بالا، 100 آن در پایین قرار دارد.
  • بالن ته گرد : بیشتر برای نگهداری مواد بکار می رود.
  • کاربرد آن مانند ارلن است. (مانند : 600 سی سی، 250 سی سی، 1000 سی سی

بخش چهارم :

  • بالن تقطیر(بالن با لوله ی کناری) : در اصل نوعی بالن ته گرد با لوله کناری است که کاربرد آن مانند بالن ته گرد است و لوله جانبی آن برای خروج مواد گازی است.
  • بالن حجم سنجی (بالن ژوژه) : از این بالن برای رقیق کردن محلولها و یا تهیه ی محلول های استاندارد استفاده می شود.
  • بر روی گردن باریک آن خط نشانه ی حلقوی وجود دارد که گنجایش حجمی را مشخص می کنند.
  • با توجه به حجم آن، مشخص می گردد.
  • پی پت : برای برداشتن حجم معینی از مایعات به کار می رود.
  • صفر آن در بالاست.
  • دارای دو نوع می باشد: حباب دار و ساده. پر کردن آن بهتر است از پووار استفاده کرد.
  • پی پت پمپ (پووار) : از پووار برای مکش استفاده می شود اما در صورتی که مواد سمی باشند.
  • قبل از استفاده از پووار باید از سالم بودن آن اطمینان حاصل نماییم و آن را با آب تست کنیم.
  • طرز استفاده: دکمه A برای خالی کردن هوای داخل پووار است.
  • دکمه E برای خالی کردن مواد مکش شده است.

بخش پنجم

  • استوانه ی مدرج : استوانه ای است که پایه دارد و بر خلاف بورت و پیپت درجه بندی آن از پایین آغاز می شود.
  • از آن برای اندازه گیری حجممعینی از محلول ها استفاده می شود.
  • برای تعیین حجم اجسام جامد بی شکل نیز کاربرد دارد.
  • گیلاس مدرج : از آن برای برداشتن حجم معینی از مایعات، برای پر کردن بورت و استوانه مدرج استفاده می گردد.
  • قطره چکان : برای برداشتن مقدار دقیق و کمی از مایعات و محلول ها مثل شناساگرها و همچنین برای برداشتن محلول هایی که بخارهای سمی تولید می کنند و یا محلول هایی که هنگام ریختن ممکن است بر روی دست یا لباس بریزد استفاده می شود.
  • مبرد (سرد کننده) : برای سرد کردن بخار حاصل از تبخیر مایعات به کار می رود که بر روی دستگاه تقطیر بسته می شود.
  • سوهان : از ان وسیله برای بریدن شیشه های تو خالی و صاف نمودن محل تیزی شیشه استفاده می شود.

بخش ششم :

  • گیره ی حلقه ای : از این محصول برای قرار گرفتن قیف و گاهی به جای سه پایه برای نگه داری بالن و … استفاده می شود.
  • ظرف پتری (پلیت) : برای نگه داری محلولها و نمونه های میکروبی به کار می رود.
  • گیره ی کوره : به شکل قیچی می باشد و برای برداشتن نمونه ها و بوته ی داغ از درون کوره به کار می رود.
  • میله و پایه : برای بالا نگه داشتن وسایل معمولا به همراه گیره به کار می رود.
  • گیره : از این وسیله برای نگه داشتن بیشتر وسایل (مانند: ارلن، بالن و…) بر روی میله و پایه استفاده می گردد.
  • گیره ی بورت : از آن برای نگه داشتن بورت، لوله آزمایش، دماسنج و … استفاده می شود.
  • سه پایه : برای قرار دادن ظرف های ته صاف (مانند: ارلن و بشر و…) به طور غیر مستقیم بر روی آتش کاربرد دارد.
  • باید روی آن توری نسوز یا مثلث نسوز قرار داد.

بخش هفتم :

  • توری نسوز : برای جلوگیری از تماس مستقیم آتش با ظرفی می خواهیم آن را گرم کنیم (مانند بشر و …)، ظرف را روی توری نسوز می گذاریم. در وسط توری، ماده ی سفید رنگی به نام “آزبست” وجود دارد که نسوز است.
  • پنس : این وسیله برای برداشتن و نگه داشتن مقدار کمی ماده ی جامد بر روی آتش و … به کار می رود.
  • هود آزمایشگاهی : نوعی تهویه ی محفظه دار است.
  • آزمایشهایی را که تولید گازهای سمی می کنند در آن انجام می دهند.
  • بخار های سمی به وسیله ی تهویه ی آن، به هوای بیرون آزمایشگاه برود.
  • کوره : دستگاهی است که برای گرم کردن مواد برای طولانی مدت استفاده می گردد.
  • درپوش : لاستیکی یا چوب پنبه ای است و برای بستن سر لوله ی آزمایش، ارلن مایر، بالن و… به کار می رود.
  • لوله ی رابط : لوله ای شیشه ای است که با گرم کردن روی آتش می توان آن را خم کرد.
  • برای وصل نمودن ظرفها (ارلن، بالن و …) به کار می رود.

بخش هشتم :

  • کاغذ صافی : نوعی کاغذ به شکل دایره است که برای جدانمودن مواد جامد از مخلوط ها (مثلا جداکردن نشاسته از آب) به کار می رود.
  • برای استفاده از کاغذ صافی باید آن را در قیف قرار دارد.
  • گیره ی مخصوص دماسنج : برای اتصال دماسنج به میله و پایه به کار می رود.
  • نکته ی 1 : روش صحیح خواندن سطح مایع در پیپت، استوانه مدرج، لوله آزمایش و
  • نکته ی 2 : واحد اندازه گیری حجم مواد مایع که بر روی وسایل آزمایشگاهی مانند پیپت و بورت و بشر و … نوشته شده است یکسان بوده و به صورت میلی لیتر یا سی سی یا سانتی متر مکعب خوانده می شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های 09122885447 و 66895887-021 تماس گرفته تا کارشناسان ما شما را در این زمینه راهنمایی نمایند.

آدرس:

آدرس:

تهران -میدان جمهوری -بزرگراه نواب نبش مترو نواب -برج گردون
ساعات کار

ساعات کار

شنبه تا چهارشنبه از 8.30 تا 18 عصر
پشتیبانی

پشتیبانی

شما می توانید با اسفاده تماس با ما یا ارسال ایمیل با ما در ارتباط باشید
X